Ezek a kis madarak elárulják, mire van most szükséged az életben!

Ezen a képen nem látunk mást, csak békésen nézegető madarakat. Azonban ennél jóval több jelentéssel bír az, hogy egyébként melyik madarat választjuk. A pszichológia elég érdekes módon közelíteni meg a dolgokat, és világít rá olyan tényekre, amiket eddig nem is tudtunk magunkról. Ugyanígy működik ez most ezekkel a madarakkal: válassz ki egyet, és nézd meg mit jelent.

  1. madár

Úgy érzed soha nem tudsz pihenni, soha nem tudsz kijönni a mókuskerékből. Éppen ahogy végeztél egy feladattal, már ott kopogtat egy másik, nehogy véletlenül fel tudj lélegezni. Úgy érzed, neked mindenért meg kell küzdened, rád kivételesen igaz, hogy a sikerért meg kell dolgozni. A legnagyobb probléma, hogy előbb mindig más gondjait oldod meg és sosem a tiédet. Hajlamos vagy túlhajszolni magad, mert nem tudsz nemet mondani, attól félsz, hogy megbántod vele a másikat. Pedig meg kell tanulni, mert az élet gyorsan lepörög a fejünk felett és pont ezért, élvezni is kell és megélni.

2. madár

Fontos, hogy megtanulj túllépni a gondokon. Hajlamos vagy arra, hogy megsértődj, és olyan dolgokon mérgelődj akár éveken át, ami másnak fel sem tűnik. Szereted kifelé a jót mutatni, miközben belül felőröl a szomorúság és a düh. Legközelebb, ha valaki megbánt, ne söpörd a szőnyeg alá, hanem beszéld meg vele, add ki magadból a gondokat és te is megkönnyebbülsz. Sokszor a másik illető nem is tudja, hogy mivel bántott meg.

3. madár

Folyamatosan pörögsz, ez az életed, de mellette azért szükség van egy kis pihenésre is. Te vagy az, aki mindent megold a másik helyett, persze sikerrel, és nem igazán lehet félrelökni, mert te bárhonnan képes vagy felállni és ott folytatni, ahol abbahagytad. A nap 24 órájában elérhető vagy és ezt jól tudják a főnökök és kollégák is, akik előszeretettel használják ezt ki. Utazz el kicsit, tölts egy kis időt magaddal és a legfontosabb: kapcsold ki a telefonod.

4. madár

Túlságosan keveset gondolsz magadról, állandó harcban állsz az önbecsüléseddel. Úgy érzed, hogy ellened van a világ, és ha valaki felnevet melletted, az tuti rajtad nevet. Gyakran előfordul, hogy teljesen mást hallasz ki más emberek mondanivalójából és úgy érzed, hogy téged mindenki csak bántani szeretne. Ideje, hogy elfogadd magad, ideje, hogy neki állj tréningezni az önbecsülésed, mert te egy értékes ember vagy, akivel senkinek semmi gondja.

5. madár

Mivel te vagy az örök optimista és vidám a csapatban, így ezt már megszokták tőled, hogy neked soha nincs rossz napod. Pedig van, de mivel erre nem figyelnek, így nehéz a többiek tudtára adni, ha téged is bánt valami. Te vagy a baráti társaság szemetesládája, aki mindenkinek meghallgatja a bánatát és gondjait, de a tiédre valahogy senki nem figyel. Itt az ideje annak, hogy téged is meghallgassanak, ahogy te a többieket. Ha kell veszekedj érte, bánts meg valakit, hogy észrevegyék, nem csak mosolyogni tudsz.

6. madár

Attól félsz a legjobban, ha kicsúszik a kezeid közül a gyeplő. Mivel szeretsz mindent kézben tartani és mindent irányítást alatt tudni, így ez a legnagyobb félelmed. A családodért, saját magadért rengeteget dolgozol, erődön felül teljesítesz, de tudod azt is, hogy magadból hogyan kell kihozni a maximumot. Azonban itt az ideje, hogy ne vedd a válladra a világ gondjait, osztozz a felelősségen és a terheken valakivel. Próbálj meg pihenni és elengedni ezt a görcsösséget, ami megbénítja a mindennapjaidat.

7. madár

Úgy érzed nincs motivációd, a szürke hétköznapok kezdenek felőrölni. Mindennap ugyanúgy telik el, és ez számodra különösen nehéz, mert mindig is voltak céljaid. Ideje, hogy új célokat tűzz ki, amiért érdemes felkelned. Próbáld az energiát a lehető leghatékonyabban felhasználni az álmaidért, és ne félj a kudarctól. Ha elbuksz, majd megpróbálod újra, de már több tapasztalattal, hogy mit ne ronts el.

betöltés...