A születésnapod elárulja, hogy milyen betegséggel kell majd megküzdened

Biztosan nem tudtad, de a születési dátumod képes megmutatni, hogy milyen betegségekre vagy hajlamos. Számold ki a születési számodat és tudd meg, hogy a jövőben, mire kell odafigyelned!

A születésnapod sok mindent elárul neked. Nemcsak azt, hogy miben vagy igazán jó, de azt azt is, hogy mely betegségek jelentenek veszélyt rád. Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen betegségekre, problémákra vagy hajlamos, akkor nincs is más dolgod, mint kiszámolni a születési dátumod.

Add össze a dátum számjegyeit (év, hónap, nap). Ezután a kapott összeg számjegyeit add össze még egyszer, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Például, ha 1987. 11. 24-én születtél, akkor: 1+9+8+7+1+1+2+4=33, utána 3+3=6, azaz a születési számod a 6-os.

1-es

Ha számításaid szerint az egyes szám jött ki, akkor a fejed, a hátad és a gyomrod a legkényesebb területeid. Hajlamos vagy a magas vérnyomásra, illetve a szívbetegségek kockázata is magasabb. Azonban te rendkívül ellenálló és hihetetlenül rugalmas vagy. Sok alvásra van szükséged, télen pedig soha ne felejtsd otthon a sapkádat és a sálad!

2-es

A kettes szám azt jelzi, hogy fogékonyabb vagy a szem-és fogproblémákra és gyakran küzdesz köhögéssel, megfázással és szédüléssel is. Szükséged van egy meleg, trendi lakásra ahhoz, hogy egészséges maradj, ugyanis itt éreznéd a legjobban magad. A sötét és hideg helyeket jobb elkerülnöd, valamint takaríts minél gyakrabban.

3-as

Nagyon ösztönös ember vagy, igyekszel magad kezelni a betegségeidet, méghozzá mindenféle házi praktikával. A bőröd és az ízületeid a legkényesebb területeid, ugyanakkor hajlamos vagy a szívelégtelenségre és a cukorbetegségre is. Ne hajtsd túl magad és kerüld a zsíros, egészségtelen ételeket. A munkában tarts néha egy kis pihenőt, ellenkező esetben ugyanis számolnod kell a stresszel és a migrénnel.

4-es

Gyakran ingadozik a hangulatod és érzelmileg nagyon befolyásolhat vagy. Sokszor kell szembenézned különböző betegségekkel, illetve alkalom adtán apróbb balesetekbe is belekeveredsz, de komolyabb bajod szinte soha nem esik. A vesét érintő problémák, a felfázás, a nátha a leggyakoribbak nálad. Azonban vigyáznod kell az esti italozással is, ugyanis könnyen túlzásba eshetsz.

5-ös

Ha az ötös szám jött ki neked, akkor nagy valószínűséggel rossz alvó vagy, emellett pedig s hangulatod sincs mindig a topon. A depresszió kialakulásának esélye nálad elég magas, de gyakori a szédülés, az idegesség és a beszédzavarok. Több időt kell fordítanod magadra ahhoz, hogy egészséges maradhass. Egyél rendszeresen, jógázz és pihenj minél többet!

6-os

Leginkább a szívet, a tüdőt, a fejet és a torkot érintő betegségekre vagy hajlamos, sőt, az is előfordulhat, hogy a babaprojekt sem jön össze azonnal. Aggódnod azonban nem kell, erre is van megoldás! Válaszd az egészséges életmódot, felejtsd el a gyorskajákat és a cukros édességeket, így csökkentheted a rák kialakulásának esélyét is.

7-es

Nem éppen tartozol a nyugodt ember kategóriájába. Gyakran vagy ideges, néha pedig ok nélkül válsz feszültté. Hajlamos vagy a szellemi problémákra, a bőrbetegségekre, a felfázásra, de a szemüvegviselés is elkerülhetetlen számodra. Ahhoz, hogy egészséges maradj, tarts rendet magad körül, aludj sokat és sétálj minél többet!

8-as

Szuperokos vagy, emellett pedig értesz a betegségekhez is, de gyakran szenvedsz fog-és hátfájástól. Az ízületi problémák, vérszegénység, duzzanatok és hallási problémák a leggyakoribbak nálad. Napi húsz perc sétával és rendszeres edzéssel azonban megelőzheted a bajt.

9-es

Rendkívül érzékeny vagy és hamar felkapod a vizet, rengeteget idegeskedsz. Emiatt pedig hajlamos vagy a vérnyomás problémákra, a a fejfájásra, a daganatos és egyéb gyulladásos betegségekre. Oda kell figyelned arra, hogy mit csinálsz, mert gyakran érhetnek balesetek, sőt, még okozol is néhányat. Légy nagyon óvatos!

betöltés...