Ez a 14 kép őszintén bemutatja, hogyan változik meg az életünk gyermekvállalás után

Weng Chen egy nagyon tehetséges kínai illusztrátor, aki különleges képeket készít nap, mint nap. Rajzai többnyire arról szólnak, hogy bemutatja, milyen élete volt egy párnak gyermekvállalás előtt és milyen lett utána. Wengnek két rosszcsont gyermeke van, azért tudja tökéletesen, hogy mit is jelent szülőnek lenni. A végeláthatatlan fáradtságtól kezdve, a hajnali kelésekig, a horrorisztikus hétvégéken át, a gyermekek altatásáig. Annak idején a bulizással és közös programokkal voltak elfoglalva a párok, ám most komoly logisztikát kell folytatniuk, hogy mindenre jusson idejük, még egymásra is. Mai cikkünkben Weng munkásságát hoztuk el nektek és bemutatjuk, hogy milyen is valójában szülőnek lenni.

1, Amikor egy édesanyának szabadideje lesz nagyon bölcsen kell vele gazdálkodnia, hiszen pikk-pakk el lehet tékozolni az egészet. Szinte az egészet a gyerekek emésztik fel a maradék pedig a sorozatozásé. 

2, Egy édesanyának nagyon ravasznak kell lennie, hiszen a gyerekeknek van egy olyan különleges képessége, amivel egy másodperc alatt megérzik, hogy távozni akarsz a zónájukból.

3, Mindennek megvan a maga módszere. A Macskákat például konzerv nyitással lehet előcsalni, a gyerekeket nasival, a férjet intim dolgokkal, a nagyit pedig, ha kimondod a segítség szót. 

4, Nos, egy párkapcsolaton belül mindenki másra vigyáz, van, aki a szobája tisztaságára van aki pedig az autója higiéniájára. Természetesen a férfiak azok, akiknek az autója olyan, mintha szalonból hozták volna ki, viszont a nők háza tája olyan, mint egy bemutatóterem.

5, Amikor az ember fiatal mindig a hétvégét várja, hogy levezethesse a fáradt gőzt és kipihenhesse magát. Az édesanyáknak a hétvége felér egy igazi horrorral és alig várják, hogy lecsengjen és a gyerekek elmenjenek hétfőn iskolába.

6, A gyerekek bizony mindenre megtalálják a megfelelő magyarázatot, főleg akkor ha nasiról vagy fagyiról van szó. Sokkal leleményesebbek, mint azt a szüleik gondolnák.

7, Minden nő tisztában van azzal a témával,  ami a legjobban untatja őket. Így tehát, ha képtelenek a nap végén elaludni, akkor minden fortélyukat be kell vetniük, hogy orvosolni tudják a problémát.

8, A szülők az első gyermeknél még nagyon rendesek, megértőek, izgatottak, hiszen mégis csak az első gyerek. Amint megszülteik a második és ugyanazokat a dolgokat elkezdik megtapasztalni, mint az elsőnél, már nem jönnek annyira lázba. Vegyük csak példának a lenti képet:

9, Amikor az ember képet akar csinálni a saját gyermekével, akkor többnyire iszonyúan gáz és ciki fotók születnek, ám mikor játék közben csípik el őket, valahogy természetesnek és vidámnak tűnik az egész szituáció.

10, Nem különbözik sokban az öltözködési stílus a gyerek megszületése után, csupán csak annyiban, hogy tele lesz a szülők teste csillámporra, matricákkal, színes körömlakkokkal és egyéb “nyalánkságokkal”

11, A gyermek megszületése előtt a nők tisztában voltak azzal, hogy a férjüknek mire van szüksége, főleg a születésnapján. Akkor még az intim együttlétek voltak a legfontosabbak, ám a gyerekek után tudja, hogy a csendnek hatalmas ereje és gyógyító hatása van.

12, Az édesanyák egyszerűen nem tudnak betelni a gyermekeikkel, olyannyira szeretik őket, hogy képesek lennének felfalni őket. Amikor megérzik finom illatukat teljes kábulatba esnek.

13, A gyerekek nagyon nehezen kelnek fel hétköznap, amikor iskolába kell menniük, ám mikor kitör a nyári szünet, már reggel hatkor az anyjukat csesztetik, hogy mit fognak csinálni aznap.

14, Annak idején a nők minden napra külön szettet csomagoltak, minden cipőnek menni kellett a ruhához és a többi. Hatalmas bőrönddel indultak el még egy két napos nyaralásra is, ám a gyermek megszületés után, alig raknak el maguknak valami ruhát.

15, És íme a művésznő, aki épp nagy alkotásban van.

betöltés...