8 őszinte és valós illusztráció, mely bemutatja, hogy tűnnek el a barátok mikor párkapcsolatba kerülnek

Mindenki került már olyan helyzetbe élete során, hogy amint megismert valakit, azonnal háttérbe szorította a barátait, hogy csak és kizárólag kiszemeltjére, új partnerére összpontosíthasson és minden időt vele tölthessen. Ilyenkor a legtöbb ember nem tud racionálisan gondolkodni, mert a hasában lévő pillangók és a különböző hormonok felszabadulása befolyásolják az agyukat.

Gyakorlatilag minden egyes párkapcsolat létesítésekor ugyanaz a forgatókönyv megy végbe újra és újra és újra. A legjobb barátok természetesen nem fognak megsértődni ezen, hisz ők jóban és rosszban is kitartanak egymás mellett, és tudják, hogy egy nap úgy is visszatérnek. Bár azt is érdemes megjegyeznünk, hogy a legjobb barátok nem csinálnak ilyet egymással! A mostani posztunkban őszinte illusztrációk formájában mutatjuk meg azt a bizonyos forgatókönyvet vagyis hogyan tűnnek el a barátok mikor párkapcsolatba kerülnek.

1, Minden rossz hír egy ilyen rémes mondattal kezdődik… ilyenkor jó ha tudod csaj/pasi van a dologban.

2, Mintha kőbe lenne vésve, hogy az embernek magára kell hagynia a barátját akkor, mikor randizni kezd, esetleg már párkapcsolatban van. Ez oltári marhaság!

3, Hiába kapaszkodnának a barátok mind a két kezükkel, hiába kaparnának érte mind a 10 körmükkel, akkor is egyedül maradnak… ideig-óráig.

4, Fel sem méri mekkora fájdalmat okoz ezzel a barátjának, aki ott volt mellette jóban és rosszban is.

5, Ilyenkor nincs más hátra, mint előre, és bele kell törődni ebbe a teljesen irracionális “szakításba”

6, Természetesen minden egyes történet ugyanúgy végződik… vagyis a barát hopp visszatér a köreidbe.

7, Mivel a barátság egy sokkal magasabb szinten áll, mint a párkapcsolat, ezért a barátok ne képesek egymásra haragudni.

8, És minden ugyanonnan folytatódik, ahol a kapcsolat, randik előtt jártak… Itt a vége fuss el véle.

Ismerősek neked is ezek a szituációk? Te minden egyes alkalommal meg tudnál bocsátani a barátodnak/barátnődnek?

betöltés...