20 tetoválás, ami ámulatba ejt minket

Vannak, akik imádják a tetoválásokat és vannak, akik egyenesen utálják őket, de egy valamiben egyet érthetünk, akik ezeket készítik igazi művészek. A tetoválómesterek folyamatosan képzik magukat, és csiszolják tudásukat, hogy amit te egy életre választasz a bőrödre, az tényleg olyan legyen, hogy szeretettel nézz rá. Nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos itt is a tudás, a szakértelem, mert egy rosszul választott tetováló nagyon meg tudja keseríteni az életünket, pláne ha látható helyen van az adott mű. De mi most senkit nem akarunk elkeseríteni, helyette inkább gyönyörű alkotásokat hoztunk nektek

1, A lótusz virág sosem megy ki a divatból, kicsit mindig változik a stílusa, de alapvetően nagyon sok ember varrattatja magára. Főleg nők, mivel egy eléggé nőies mintát szoktak belőle kihozni.

2, Sok ember választ vallásos témát, vagy éppen egy adott történetet, ami számára fontos jelentéssel bír. Ez a kép, amit itt látunk nem kevés órát vett igénybe, hogy így nézzen ki, de minden egyes percet megért, és szerintünk a tulajdonosa is rendkívül elégedett.

3, A csipkeminta az utóbbi években nagyon felkapott lett, sokan kérnek hozzá pluszban még virágokat és lepkéket. Tényleg egy nőies minta, amit büszkén lehet mutogatni.

4, A legtöbb férfi, ha egyszer neki áll a hátát tetováltatni, általában teljesen ki is varrattatja. Mivel azért van felület, egy több részből álló cselekményt vagy történetet is fel lehet rajzolni az emberre.

5, Fatima kezét sokan kérik magunknak, mivel az ártó és ördögi erők ellen véd. Maga a szimbólum elég régi, ugyanis a mezopotámiai civilizáció óta ismert. Sok amulettet és hasonló tárgyakat készítenek belőle.

6, Természetesen vannak, akik nagy horrorfilm rajongók és a kedvenc filmjeiket, karaktereiket magukon akarják tudni. Azért el kell ismernünk a művész remek munkát végzett.

7, Vannak, akik pedig a kínai kultúrát és dinasztiákat imádják, vagy fontos nekik valamiért. Ahogy látjuk, az illető hátán is cselekményszál fut.

8, Egy gyönyörű és finom, nőies minta, amit csak jobban kiemel ez a hátul kivágott ruha. Biztosak vagyunk benne, hogy a strandon mindenki megbámulja, hiszen olyan szép.

9, Bár elsőre nem tűnik kidolgozottnak, de egy ősi eljárással tetoválták az illetőre a mintákat. Az illető elmondta, fontosnak tartotta, hogy ne tetoválótűvel készítsék az általa választott mintákat.

10, Bár manapság annyira nem népszerű a színes minta, de sokan bevállalják. Az élénk színek nagyon meg tudják határozni az adott tetoválást, azonban nem jó anyaggal dolgozik a művész, hamar kifakulhat.

11, Jól látszik itt is, hogy mennyire ki van dolgozva a minta. Rendkívül szokatlan a fűző és az alatta lévő rajz, mindenesetre nekünk ez a kedvencünk.

12, Indiában szent állat a tehén, ezért úgy gondolta az alany, hogy szeretné magán tudni. A vallását tekintve megértjük a döntését.

13, Sokan tetováltatnak magukra oroszlánt, ami vagy egy belső énre utal, vagy pedig fontos számukra az állat valamiért. De emellett a mű mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Egyszerűen gyönyörű.

14, A színes, kontúr nélkül rajzok egyre jobban átveszik a hatalmat a különböző minimál stílusú alkotások felett. Nekünk nagyon tetszenek, egyszerűek, de mégis nagyszerűek.

15, A virágminta soha nem megy ki a divatból, és ez nem is baj. Nagy divat a pipacs, a tulipán és a margaréta.

16, Az állatmotívumok, jelen esetben a madarak mindig a szabadságról, a szárnyalásról és az önmegvalósításról szólnak. Ezért nagyon sokan választják.

17, A gerincen lévő minták Victoria Beckham óta eléggé népszerűek, manapság már inkább virágokra és egyszerűbb mintákra szavaznak az alkotók.

18, Ezek a maja minták soha nem mennek ki a divatból, nem nagyon színesek, inkább árnyalatukban gazdagok.

19, Egyszerű, de részletgazdag ez a tetoválás. Mégis pont ezért gyönyörű.

20, A női arcot általában férfiak tetováltatnak, de jó pár nő is bevállalja, hogy kedvenc karakterét egy filmből rávarrják.

betöltés...