14 trükk, amivel gyorsan megoldhatjuk a hétköznapi problémákat.

Az élet néha olyan helyzetek elé sodor bennünket, melynek megoldása sokkal-sokkal egyszerűbb, mint ahogy a mi agyunkban berögződött. Mi emberek a szokások rabjai vagyunk, még akkor is, ha ezeket full rosszul csináljuk. Persze hamar rájövünk, hogy a mi módszerünktől vannak egyszerűbbek, ám ehhez fent kell lenni a világhálón, ugyanis ott rengeteg érdekességet és tippet talál az ember, amivel a hétköznapi problémákat könnyedén ki lehet küszöbölni. Ha például folyamatosan lecsúszik a slicced vagy egyszerűen nem tudod sehogy sem kivakarni a zsíros foltokat a mikródból, akkor jó helyen jársz ugyanis most bemutatunk nektek néhány nagyon egyszerű kis trükköt, amivel megkönnyíthetitek a saját életeteket.

1, Kellemetlen szagok ellen.

Terítsd be a kukád alját újságpapírral, hogy felszívja az élelmiszerekből kicsöpögő nedvességet. Ezáltal megakadályozhatod, hogy a kukád bebüdösödjön.

2, Cellux végének egyszerű megtalálása.

Annak érdekében, hogy ne kelljen mindig megkeresni és lekaparni a cellux végét, ragassz rá egy gemkapcsot, és ezzel vége a folytonos idegeskedésnek.

3, Szúnyogcsípés viszketés ellen.

A kellemetlen szúnyogcsípés viszketését a legkönnyebben úgy tudod megszüntetni, ha nyers paradicsomot dörzsölsz rájuk.

4, Elszakadt nadrág ellen.

Bárkivel előfordulhat, hogy sétálás közben elszakad a nadrágja, ezért jó ha van az ember táskájában tű és cérna, hogy gyorsan orvosolni tudja a problémát. Ez a videó majd segít.

5, Használj ajakbalzsamot alapozó gyanánt.

Ezzel az olcsó kis trükkel minden szemhéjfesték a helyén marad, még a tikkasztó forró, nyári napokon is.

6, Készíts kukoricakeményítőből száraz sampont.

Hogy a szükség órájában ne kelljen hajat mosnod alkalmazz a hajadon kukoricakeményítőt. Csak egyszerűen dörzsöld a fejbőrödbe a keményítőt és voilá, kész is vagy.

7, Az ecet gőzével tisztává varázsolhatod a mikródat.

Ehhez, nem kell mást tenned, mint egy csésze vizet elkeverni egy kevés ecettel és 5 percre a mikróba tenni. Miután lejárt az idő hagyd még bent legalább 2-3 percig a mikróba. Ezzel a módszerrel az összes zsírfoltot és kellemetlen szagot el tudod tüntetni.

8, Az üvegszilánkot víz és szódabikarbóna segítségével könnyedén el tudod távolítani a bőrből.

Ehhez mindössze, csak össze kell keverned egy kevés vizet és szódabikarbónát és a masszát az érintett területre kenni. Ha vársz néhány percet a szilánk magától ki fog lökődni.

9, Lecsúszott slicc ellen.

Ha mindig gondot okozott, sőt bosszantott, hogy a nadrágod cipzárja folyton lecsúszik, akkor itt egy megoldás, ami segít. A cipzár kocsijába fűzz be egy kulcstartó karikát és akaszd a gombra, miután felhúztad. Ezzel biztos, hogy a helyén fog maradni.

10, Használj szemeteslapátot, hogy gond nélkül meg tudj tölteni egy vödröt.

Ha mindig is idegesített, hogy nem tudod a csapnál normálisan feltölteni a felmosó vödröt, akkor itt a te megoldásod. Tegyél a mosdókagylóba egy lapátot úgy, hogy a nyele kifele nézzen. Ha megengeded a vizet, az egyből végigfolyik a nyelén és a vödörbe fog landolni.

11, Használj nedves papírtörlőt az italok gyors lehűtéséhez.

Ehhez nem kell mást tenni, mint egy kevés papírtörlőt megnedvesíteni, majd az üvegek köré tekerni és ezután a fagyasztóba rakni. Ezzel a módszerrel sokkal gyorsabban le lehet őket hűteni.

12, Bolyhos ruhák ellen használj borotvát.

Egy borotva segítségével nagyon egyszerűen le tudod szedni a bolyhokat a kötött pulóverekről. Így újra régi pompájukban tündökölhetnek.

13, Napégés ellen teafilter.

Nincs olyan ember, aki nyáron ne égne le, ez viszont kellemetlen fájdalommal járhat. Az égési sérülések ellen használj nedves fekete teafiltert. Ez megnyugtatja a kipirosodott bőrt.

14, Két tál étel melegítése a mikróban.

Ha nem fér be egyszerre a két tál étel a mikróba, használj bögrét így az egyik feljebb lesz, mint a másik. Ezzel a módszerrel nem kell megvárnod míg a párod megmelegíti az ételt, mert képesek vagytok egyszerre enni.

Hasznosnak találtad a cikket?

betöltés...