4 csillagjegy, akikkel nem könnyű együtt élni

Nem egyszerű ez az időszak senkinek sem. Be van zárva az ember, és gyakorlatilag csak vásárolni megyünk, de azt is csak akkor, ha már nagyon szükséges. A legtöbben ilyenkor beszorulnak a lakásokba vagy házakba. Az összezártság azért okoz feszültségeket, amelyeket tudni kell kezelni. De sajnos vannak olyan személyiségtípusok, akikkel nem egyszerű dűlőre jutni. Ezeket nagyon sokszor befolyásolja az adott csillagjegy. Bár elsőre hihetetlennek tűnik, de ha alaposabban megfigyeljük, van alapja. De nézzük is csak, melyek ezek a csillagjegyek.

  1. Bak (12. 22-01. 20.)

A rengeteg szabadidővel nem nagyon tud mit kezdeni, bár tudja, hogy mi a dolga. Ha esetleg home office-ban van, hajlamos halogatni a munkáját, amitől feszült lesz, mivel összecsapnak feje felett a hullámok. Általában hajlamos csak a negatív dolgokra koncentrálni és nem a megoldást keresi. A nagyon rossz időbeosztás végül vitákat szül akár a partnerrel, vagy akár egy lakótárssal. Türelmetlenné válik és megnyilvánulásai sem túl kedvesek. Rengeteget kötözködik, barátai tanácsaira nem kíváncsi, sőt egyenesen visszautasítja őket. A hétköznapi teendőit sem végzi el, rengeteg szennyest és szemetet halmoz fel. Nehezen, de be kellene látnia, hogy a támogatás nem támadó jellegű.

2. Kos (03. 21-04. 20.)

A Kos számára nagyon fontos a család. Mivel egyébként rengeteget találkozik családtagjaival, így nagyon megviseli ennek hiánya. Lehangolttá teszi, hogy szabadidejét nem tudja hasznosan eltölteni, nem tud programokat szervezni saját magának, családtagjainak vagy barátainak. Ettől hajlamos lesz befordulni, és az alapvető pozitív látásmódja is megváltozik. Nagyon passzív lesz, nem látja a kiutat a jelenlegi helyzetből, ebből fakadóan nagyon kellemetlen társaság tud lenni, aki semmire sem lesz hajlandó. A napi tevékenységeket is nehezen végzi el, mivel úgy érzi egy mókuskerékbe szorult és nem tud mit kezdeni azzal a ténnyel, hogy hogyan töltse el hasznosan ezt a rengeteg szabadidőt. Barátaival való viszonya is rohamosan romlik, amitől még inkább letargikus lesz.

3. Skorpió (10. 24-11. 22.)

Nagyon fontos számára a szociális kapcsolat. Mivel egyébként rengeteget találkozik családtagjaival és barátaival, így ez az időszak nagyon megviseli őt. Nagyon pörgős a való életben, mindig van valami amit csináljon, így a napi mosogatás és takarítás nem elégíti ki igényeit. A bezártság a rosszabbik énjét hozza elő, folyamatosan laposodik el a többi emberrel való kapcsolata, és ahelyett, hogy megpróbálna élni a technika nyújtotta lehetőségekkel, inkább azon agyal miért nem keresik őt. Hajlamos azon gondolkozni egész nap, hogy nem fontos a többieknek, különböző összeesküvés-elméleteket gyárt, ami megmérgezi kapcsolatait. Éreztetni kell vele, hogy mindenki számára ugyanolyan fontos, de meg kell értenie a megváltozott helyzet senkinek sem egyszerű.

4. Bika (04. 21-05. 20.)

A Bika csillagjegy szülöttei nagyon temperamentumos alkatok. Könnyen lesznek feldúltak és feszültek. Nagyon nehezen viselik a bezártságot, mivel ragaszkodnak a saját megrögzött szokásaihoz. Partnere úgy érzi, teljesen kifordult önmagából. Nem egyszerű vele, ezt saját maga is tudja. Ha össze akarja szedni magát, akkor nagyon alaposan fogja megtervezni, hogy mit csináljon. Ez a való életben is így van, ettől nem tud eltekinteni. A legnagyobb baj számára, hogy úgy érzi kicsúszott a lába alól a talaj és ezzel a magabiztossága is veszélybe került. Miután belátta hibáit, ezt könnyen megoldja, rájön, hogy kreativitását és felesleges energiáit máshol is kiélheti.

betöltés...