Ennek a 14 embernek a hozzászólása, nagyon jól betalált.

Bizonyára te is jártál már úgy a közösségi oldalakat böngészve, hogy megpillantottál egy fotót, videót vagy bejegyzést és legszívesebben el küldted volna az illetőt a búbánatba olyan butaságot posztolt ki. Nyilván a mai világban most már nincs szükség arra, hogy trágár kifejezésekkel túlfűtve osszuk ki az illetőt, ugyanis ironikus vagy szarkasztikus stílusban is le tudjuk csapni a magas labdát. A közösségi oldalakon rengeteg olyan ember van, aki nem bírja ki, hogy ne írjon valamilyen kommentet egy olyan poszthoz, ahol érthetetlen és indokolatlan dolgok vannak. Persze ezt viccként és komoly dologként is fel lehet fogni, ám akik nagy humorérzékkel rendelkeznek és értik is a viccet azoknak az alábbi kommentek bizonyára nem fájnak.

1, Még az a szerencse, hogy a tollat nem fordítva fogja. Különben még gázabb lett volna a helyzet.

2, Vannak emberek, akinek nincs ideje, vannak, akik pedig nem szeretnek főzni. Az ilyen lehetőség pedig jó lenne nekik.

3, Vagy ilyen jól ért a Photoshophoz, vagy egy szobából áll az egész lakása.

4, Tuti kipróbálta és azért háborodott fel, mert a fürdőszobában minden tiszta víz lett.

5, Bezzeg régen ők voltak a könyvmolyok, akikkel a kutya sem akart ismerkedni. Mennyit tud változni a világ mi?!

6, Na erre szokták azt mondani, hogy nem látja a fától az erdőt.

7, Valljuk be, fején találta a szöget az illető. Vagy csak a boltban felejtették el levenni?

8, Nyilván itt nem az volt a lényeg, hogy fedetlen idomokkal szaladgáló hölgyeket fotózzanak, hanem, hogy a győzelem mámorító pillanatát örökítsék meg. De persze mindenkinek más a fontos.

9, Még az a szerencse, hogy ő nem szemüveges, mert még a végén még egy lenne közülük… Az emberek néha nem gondolják végig azokat a dolgokat, amiket mondanak.

10, Ez itt kérem a millió dolláros kérdés. Eddig megvezették volna a vásárlókat?

11, Manapság elég nagy népszerűségnek örvend, de megértjük, hogy miért akadt ki ennyire. A születés pillanatához nincs szükség semmiféle sminkre.

12, Mi sem nagyon értjük, mit szeretett volna itt illusztrálni, szóval mértjük a kommentelő kirohanását.

13, Egyesek nem szeretik kiteregetni a magán és a párkapcsolati életüket, na de hogy egy puszi se férjen bele, az azért nagyon kemény.

14, Ha valaki egy dolgot képvisel, akkor ne szégyenítse már meg ilyen dolgokkal. Ha egyszer támogatja a melltartó nélküli életet, akkor mi okból kifolyólag vehetett fel melltartót?

Ti szoktatok más képe alá kommentelni, ha kiveri nálatok a biztosítékot?

betöltés...