15 híres pár, akik filmforgatáson találtak rá az igaz szerelemre

A hírességek is folyamatosan az igaz szerelmet keresik, ahogy mi, átlagemberek is. Vannak köztük olyanok, akiknek hatalmas szerencséje volt és munka közben talált rájuk a nagy szerelem. Ilyen például, a Kurt Russell és Goldie Hawn színészpáros. Megismerkedésük óta évtizedek teltek el, egymás iránti éréseik azonban egyáltalán nem tompultak. 35 éve élnek együtt boldogan.

Cikkünkben megmutatjuk azokat a híres párokat, akik szintén így találtak egymásra és azóta is boldog kapcsolatban élik mindennapjaikat.

Blake Lively és Ryan Reynolds

A sztárpár 2010-ben találkozott egymással a Zöld lámpás című film forgatásán. 2011 októberében kezdtek randevúzni, később pedig össze is házasodtak. Jelenleg három gyönyörű lányuk van.

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. 1997-ben találkoztak, miközben a tini horrorfilmet forgatták, Tudom, mit tettél tavaly nyáron címmel. Három évvel később kezdtek randevúzni és 2002-ben házasodtak össze Mexikóban. 2007-ben, ötödik házassági évfordulójuk tiszteletére, Gellar vezetéknevét Prinze-re változtatta.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

A pár 1998-ban a 70-es évek show -ján találkozott egymással. 2012-ben Kutcher elvált Demi Moore-tól, Kunis pedig véget vetett Macaulay Culkinnal való kapcsolatának. Ugyanebben az évben a fiatal csillagok randevúzni kezdtek. Ma már házasok és van egy lányuk és egy fiuk is.

Eva Mendes és Ryan Gosling

Eva Mendes 2011-ben kezdett randevúzni Ryan Goslinggal, miután együtt dolgoztak a Túl a fenyvesen című filmben. A párnak két lánya van, Hollywoodban élnek és nagyon boldogok.

Ginnifer Goodwin és Josh Dallas

Ginnifer Goodwin 2011-ben találkozott partnerével az Egyszer volt, hol nem volt című film forgatásán. Akkoriban Josh Dallas Lara Pulver házastársa volt, Goodwin pedig Joey Kern feleségeként élte mindennapjait. A színészek barátok lettek, végül, mikor mindketten egyedül maradtak, barátságuk szerelemmé alakult. 2014-ben kötöttek házasságot egymással.

Emily VanCamp és Josh Bowman

Emily VanCamp 2018 -ban ment feleségül jelenlegi férjéhez, Josh Bowmanhoz. A fiatalok a Bosszú című filmben találkoztak egymással.

Daniel Craig és Rachel Weisz

A pár már hosszú ideje barátságot ápolt egymással, mielőtt az Álmok otthona című filmben együtt dolgoztak 2011-ben. Craig és Weisz elzárkóznak a nyilvánosság elől, de boldog kapcsolatban élnek.

Adam Brody és Leighton Meester

Adam Brody és Leighton Meester 2010-ben találkoztak, miközben a Narancsvidéket forgatták. Három év múlva eljegyezték egymást és 2014-ben össze is házasodtak. A párnak jelenleg egy kislánya van.

Penélope Cruz és Javier Bardem

2007-ben Javier Bardem randevúzni kezdett Penélope Cruz-zal, aki a társ-sztárja volt a Vicky Cristina Barcelona című filmne . A pár 2010-ben összeházasodott, jelenleg két gyermeket nevelnek.

Kit Harington és Rose Leslie

Kit Harington és Rose Leslie 2012- ben szeretett egymásba a Trónok harca című film forgatása alatt. Éveken keresztül randevúztak, aztán egybekeltek. Az esküvőre 2018-ban került sor Skóciában.

Kurt Russell és Goldie Hawn

Ennek a csodálatos párnak hosszú története van. Egy Disney film forgatásán találkoztak először 1966-ban. Másodszor pedig a Második műszak című filmben játszottak együtt. 2018-ban ünnepelték a 35. házassági évfordulójukat.

Will Smith és Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett 1994-ben találkozott először Will Smith-szel, akivel kezdetben csak barátok voltak, majd 1995-ben randevúzni kezdtek. 1997-ben keltek egybe. A párnak kér gyermeke van Willow és Jaden.

Alicia Vikander és Michael Fassbender

A pár 2014-ben a Fény az óceán felett című film forgatása során találkozott egymással. Azóta párkapcsolatban éltek, míg 2017-ben Ibizán házasodtak össze.

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick immáron 31 éve házasok. 1988-ban találkoztak, a Lemon Sky című film forgatása közben. Két gyermekük van: egy fiú, Travis és egy lány, Sosie.

Hugh Dancy és Claire Danes

Hugh Dancy és Claire Danes első találkozója a 2007-es Newport estéjén zajlott le, nem sokkal később pedig randevúzni kezdtek. A pár 2009-ben házasodott össze Franciaországban, az ünnepséget teljese titokban tartották.

betöltés...