Egy művész bemutatja, hogyan is néztek volna ki a Disney hercegnők, ha reálisabban rajzolják meg őket. 

Andhika Muksin egy nagyon-nagyon tehetséges illusztrátor, aki megelégelte, hogy a Disney hercegnőket olyan tökéletesen ábrázolják a mesékben, ezért úgy döntött, kezébe veszi az irányítást. Kislányként nagyon rajongott ezekért a mesékért, ám ahogy egyre nagyobb és nagyobb lett rájött, hogy az élet egyáltalán nem ilyen és a rajzfilmekben lévő szituációk sem épp a valóságot tükrözik. Ki az, aki elhiszi, ha Pocahontas leugrik egy jó magas szikláról, akkor az arcba csapódó levegőtől nem telik fel a szája levegővel, vagy, hogy Hófehérke haja nem kócolódik össze alvás közben. Annak érdekében, hogy valósághűbben adja vissza ezeket a hercegnőket, megragadta online grafika tervező programját és megalkotta a mesterműveket. Ma ezeket hoztuk el nektek, hogy ti is lássátok milyenek is lettek volna a mesebeli hercegnők, ha reálisabban ábrázolják őket egyes helyzetekben.

1, Igen, valójában így nézett volna ki Hófehérke, amikor benézett a hét törpe kunyhójába.

2, Mivel ekkorra már Ariel ember volt és nem sellő ezért nem tudott csak úgy kijönni a vízből, mintha mi sem történt volna. Voltaképpen kiköpte volna még a tüdejét is amennyi víz belement.

3, Mindenki tudja, hogy a varázstükrök különböző alakzatban és formában adják vissza a megjelenést, ezért elképzelhetetlen, hogy a mostoha szép lett volna a tükörben.

4, Kinek kell Erik herceg, ha egyszer ott van lent a tenger mélyén Aquaman?!

5, Amikor Demona bejelentkezik Facetimeon a királynak és a királynénak.

6, Mivel mindenki bugyuta arcot vág, mikor a kutyája megnyalja, ezért Arielnek valójában így kellett volna kinéznie, mikor Erik herceg kutyája megnyalta őt.

7, Bizonyára mindenkinek megvan a jelenet, mikor a Szépség és a szörnyetegben Belle belenézett a tükörbe. Akárhogy is vesszük, ha lentről nézel tükörbe, akkor alulnézetből látod magad… valahogy így:

8, Egy erős szél hatására az arc fura és egyben vicces megjelenést kap, ezért nem nézhetett ki Pocahontas normálisan, mikor az arcába vágott a szél. Szerintünk így kellett volna kinéznie.

9, Sírás közben bizony mindegyik smink el tud kenődni, szóval ez alól még Hamupipőke sem lehet kivétel. Reálisabb ábrázolásban ez így nézett volna ki:

10, Nem vagyunk biztosak benne, hogy olyan jó érzés volt Arielnek, mikor Ursula elvette a hangját. Ha egy kicsit valóságosabban akarták volna ábrázolni akkor azt a következőképpen kellett volna:

11, Kizárt dolog, hogy valaki ne kócolja össze a haját és feküdje el a z arcát alvás közben. Hófehérkének így kellett volna kinéznie, miután a herceg megcsókolta őt.

12, A mai világban egy kicsit reálisabb, hogy Hamupipőke nem az üvegcipellőjét, hanem a parókáját, vagy póthaját veszti el, csak így a herceg nem tudta volna őt megtalálni.

13, Amikor a keringő unalmassá válik akkor kell break táncolni.

14, Egy varázszőnyegre való felmászás nem is olyan egyszerű, ahogy azt az Aladdin című mesében láthattuk. Ha tényleg reálisak akarunk lenni, akkor annak valahogy így kellett volna kinéznie.

Ugye, hogy így mennyivel másabb a sztori?

betöltés...