Mi lesz az emberiséggel, ha a tudósok megtalálják, hogy lehet megállítani az öregedést? – Íme a képek

Gondoltál már arra mi történne a világgal és az emberiséggel, ha a tudósok megtalálnák az öregedés ellenszerét? Vagy, ha az élet csak egy nagyon komoly baleset, vagy kataklizma miatt érhetne véget? A mi fejünkben gyakran fordulnak meg ilyen gondolatok, és úgy gondoljuk mások is gondolkodtak már ezen. Mai cikkünkben képek, illusztrációk formájában mutatjuk be, hogy elképzelésünk szerint milyen lenne az élet, ha megállna az öregedés.

1, A várható élettartam 8938 évre növekszik.

2, Képzeld el mekkora torta kell ahhoz, hogy az összes gyertya elférjen, ha valaki már betöltötte a 8300-at.

3, 50 év után a népsűrűség (1 négyzetkilométerre eső személyek száma) megduplázódik, 100 év után pedig megnégyszereződik.

4, Ennyi kortalan ember kellene ahhoz, hogy a Földön élő összes tehenet, sertést és csirkét megegye.

5, Annak érdekében, hogy az emberek enni és lélegezni tudjanak, a tudósoknak megfelelő helyet kell találniuk az állatoknak és növényeknek.

6, Azok az emberek, akik nem hajlamosak a hízásra és a test elöregedése miatt sem aggódnak, nem kell többé edzőterembe járniuk, sőt a szigorú diétát sem kell betartaniuk.

7, A nők termékenysége kb. 290-szer több lesz, így rengeteg gyerek fog születni, legalábbis addig, míg a felsőbb vezetés születéskorlátozást nem rendel el.

Te szeretnél ilyen világban élni?

betöltés...