Válassz ki egy embert a képről, és tudd meg, mit árul el rólad a döntésed

Az emberek nagyon szeretik a pszichológiai teszteket, legyen ez magazinban vagy egy kutatás során. Próbáljuk sokszor elemezni magunkat, mégis milyenek vagyunk. Az ilyen tesztek a nők és férfiak körében is rendkívül népszerű, kortól függetlenül. A net tele van számtalan ilyen teszttel, most mi is hoztunk egyet, amit érdemes kitölteni.

Az alábbi képen van 4 sziluett, próbáljuk kiválasztani a legsikeresebbet, és nézzük meg, milyen jelentéssel bír.

Ha az első sziluettről gondoltad úgy, hogy ő a legsikeresebb, akkor te egy magabiztos ember vagy, aki nem fél az új kihívásoktól. Mindent lelkesedéssel fogadsz, optimizmus jellemez a mindennapokban. Keményen dolgozol a mindennapokban, mivel tudod mit miért teszel.

2.

Ha úgy gondolod, hogy a 2. képen lévő sikeresebb, akkor te egy érzelmes ember vagy, akinek döntéseit is befolyásolják az érzelmek. Sokszor a logikus magyarázatot sem fogadod meg, inkább a megérzéseidre hallgatsz. Ez nem jelent rosszat, de néha jobb a józan észre hallgatni, és pont ezért nehéz téged megtéveszteni.

3.

Nagyon racionális, szeret minden eshetőségre felkészülni. Alaposan átgondol mindent és végig veszi a következményeit a döntéseinek. Sokszor ez az elemzési folyamat túl hosszú időt vesz igénybe, így bizonyos lehetőségeket sokszor elszalaszt.

4.

Nem igazán vagy céltudatos, ellenben nagyon keményen dolgozol. Nem szeretsz másokkal versenyezni, mivel tudod, hogy egyetlenegy versenytársad van, mégpedig önmagad. Tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz az élettől, az előnyeiddel és a hátrányaiddal egyaránt. Nem szeretsz, de ha úgy van, kilépsz a komfortzónádból.

betöltés...