10 sztárapuka, aki magára maradt a gyerekneveléssel

Világunkra sajnos sokkal jellemzőbb már az, hogy valaki elvált szülők gyermekeként vagy mozaikcsaládban nő fel, mintsem az, hogy szülei együtt maradnak és egy párként nevelik a gyermekeiket. A válás vagy szakítás után nagy százalékban az édesanyáknál ‘maradnak’ a gyerekek, azonban akad néhány kivétel is, amikor is az apák vállalják ezt a szerepet.

A hollywoodi sztárok között is jó néhány olyan édesapa van, aki egyedül nevelte fel gyermekét – és nem mellékesen, igazán nagyszerű munkát végzett.

Az alábbi cikkünkben 10 sztárapuka a bizonyíték arra, hogy a férfiak is képesek munka és a karrier mellett is a gyermekek gondozására, nevelésére!

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan az ausztrál származású színésznővel, Cassandra Harris-szel kötött házassága alatt a nő két, korábbi házasságában született gyermekét az akkor 9 éves Charlotte-ot és a 8 éves Christopert is adoptálta. Alig 3 évvel a boldogító igen kimondása után a párnak közös gyermeke is született, Sean. Az önfeledt napok azonban nem tartottak sokáig, hiszen Cassandránál rákot diagnosztizáltak, amit a 3 gyermekes anya nem élt túl. Brosnan ezután éveken keresztül teljesen egyedül nevelte saját és örökbe fogadott gyermekeit is, míg végül 2001-ben újra megházasodott.

Nicolas Cage

Weston Coppola Cage 1990-ben született, Cage azonban nem élt házasságban -de még kapcsolatban sem volt- a gyermek édesanyjával. A hírességnek bírósági úton kellett jogot szereznie magának arra, hogy kizárólagosan ő nevelhesse fiát. A sztár alkut kötött gyermeke anyjával, aki egy hollywoodi házat kért azért cserébe, hogy lemondjon fia feletti felügyeleti jogáról. A kérés teljesítése után a vita lezárult, Weston pedig édesapjához került.

George Lucas

Szinte senki sem tudja, hogy a legendás és überelhetetlen Star Wars saga atyja, George Lucas hosszú éveken át egyedül nevelte három gyermekét. 1983-as válása után gyermekei úgy döntöttek, hogy édesapjukkal szeretnének élni. Lucas csak 2013-ban nősült meg újra, egészen addig pedig teljesen egyedül gondoskodott gyermekeiről.

Rick Moranis

A Szellemirtók sztárja, Rick Moranis is egyedülálló apává vált, miután felesége, Ann Belsky Moranis 1991-ben meghalt mellrák következtében. A férfi kezdetekben próbálta összeegyeztetni karrierjét 2 gyermeke nevelésével, azonban 1996-ban úgy döntött visszavonul, hogy az apai szerepére összpontosíthasson.

Colin Farrell

Colin Farrell fiait a 16 éves Jamest és a 10 éves Henryt is édesapjuk neveli. Nagyobbik gyermeke a modell Kim Bordenave-vel közös kapcsolatából született, szakításuk után a fiú az apjával maradt. 2009-ben Farellnek ismét fia született egy lengyel színésznőtől, de a sztár vele sem tudott hosszútávon tervezni, útjaik szétváltak és újra az egyedülálló apák csapatában találta magát.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz és volt felesége a válás után lányuk, Zoe sorsáról úgy egyeztek meg, hogy az édesanyánál és az édesapánál is egyenlő időt tölt majd, ám a rocksztár lánya 11 éves korában arra a döntésre jutott, hogy véglegesen édesapjához költözik és minden kapcsolatot megszakít édesanyjával. Az okokat homály fedi, de egy biztos, Zoéból keresett színésznő és modell lett, tehát a zenész igenis jó munkát végzett. Lenny Kravitz soha többé nem nősült újra.

Liam Neeson

2009 márciusában Liam Neeson feleségét, Natasha Richardsont egy síbaleset következtében súlyos fejsérülés érte. Natasha belehalt sérüléseibe, Liam Neeson pedig egyedül maradt két fiával, az akkor 12 éves Daniellel és a 13 éves Michaellel. A színész és családja rendkívül nehezen dolgozta fel a tragédiát, Liam karrierjét háttérbe szorította, az egész életét fiainak szentelte és soha többé nem nősült meg.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo jelenleg négy gyermek édesapja. Első fia Christiano Jr. még 2010-ben született, majd őt követték 2017-ben iker-gyermekei Eva és Mateo. Ronaldo 2017 óta a modell Georgina Rodríguez-zel él, akitől született egy lánya, Alana. A futballsztár azonban egészen Georgina megjelenéséig egyedül nevelte gyermekeit.

Norman Reedus

A Walking Dead széria ikonikus sztárja, Norman Reedus szintén hosszú évek óta teljesen egyedül neveli fiát, Mingus-t. A fiú anyjával, a modell Helena Christensen-nel körülbelül 5 évig tartott kapcsolata, azután különváltak útjaik.

Usher

Usher két fiát – Usher Jr. és Naviyd Ely – neveli egyedül. A gyermekek teljes felügyeletét 2012-ben vette át édesanyjuktól, Tameka Foster-től, azzal az indokkal, miszerint a nő nem alkalmas a gyerekek ellátására és képtelen nekik biztonságos környezetet biztosítani.

Reméljük cikkünk elnyerte a tetszésed és ismerőseiddel is megosztod azt!

betöltés...