12 nő, akik nagyon szeretnek sminkelni, de nem nagyon megy nekik.

A mai világban szinte nincs olyan nő, aki ne sminkelné magát napi szinten. Akadnak olyan hölgyek, akik még akkor is kifesti magát, ha sarki boltba megy, vagy épp kiviszi a szemetet a ház elé. Egy teljes körű sminkelés nagyjából 20-25 percet vesz igénybe, de ha valaki még alaposabban akarja kivitelezni a makeupot, akkor 30-35 percbe is beletelhet. A rohanó és stresszes világban viszont erre már nincs idő, így sokan a sminktetoválás és műszempilla útjára léptek. Persze ez sem készpénz, hiszen ha elrontják a tetoválást sokkal több kárt csinálnak, mint hasznot.

Annak ellenére, hogy sokan még mindig próbálkoznak a sminkeléssel, sajnos nem sokan büszkélkedhetnek jó eredményekkel. Egyesek annyira nem értenek hozzá, hogy még a saját bőrszínüknek megfelelő sminkeket sem tudnak kiválasztani. Ezzel csupán csak annyi a baj, hogy még a videómegosztókon lévő tutorialok sem segítenek rajtuk, mivel az alapanyagok nem megfelelőek. Ma olyan hölgyeményeket hoztunk el nektek, akik egyszerűen imádnak sminkelni, de képtelenek arra, hogy jól megcsinálják azokat.

1, Csak én érzem, úgy, hogy egy ici-picit túlzásba esett?

2, Ez alapján úgy érezzük nem az ő szakterülete a sminkelés. Talán a makeup tutorial videók segíthetnek, de lehet más késő.

3, Szegénynek senki sem mondta el, hogy a 70-es évek már rég elmúltak? Már nem divat a szemöldökig felkent csillámos szemfesték.

4, A listából talán még ez az egy hölgy van, aki normálisan meg tudta csinálni a sminkjét.

5, Sajnos ezeken az ajkakon nem igazán lehet sminkkel segíteni.

6, Pontosan ezért kell megnézni a teszter termékeket, hogy az alapozó színe ne üssön el ennyire a bőrszíntől. A nyakán egyértelműen lehet látni, hogy rossz alapozót választott.

7, Egy újabb hölgyemény, akinek fogalma sincsen arról, hogyan kell az alapozót használni.

8, Nem tudjuk, hogy mi okból kifolyólag érezte úgy, hogy a szemöldököket fehér csillámkontúrral kell kifesteni. Ez valami fesztivál dizájn?

9, Vannak emberek, akiknek egyáltalán nem való a kezébe sminkecset. Nem elég, hogy olyan fehérre alapozta magát, mint a fal, de még olyan szemfestéket is választott, ami nem passzol hozzá.

10, Vannak hölgyek, akik a sminktermékekkel akarnak tökéletes megjelenést elérni, de néha egy kicsit túltolják ezt és nagyon mű megjelenést érnek el.

11, Valljuk be, smink nélkül szebb volt, mint sminkkel. Túlságosan is mű arcot varázsolt saját magának és az árnyalatokat sem találta el.

12, Egy menyasszony, aki kicsit túltolta az esküvői sminkét. Szó szerint narancssárgára festette ki magát.

Ti láttatok mára valóságban ilyen embert?

betöltés...