Erre a 3 csillagjegyre talál rá az igaz szerelem októberben

Nagyon sokan teljesen el vannak keseredve, mert még mindig nem találtak rá az igaz szerelemre, a nagy Ő-re, akivel életük végéig együtt lehetnek békességben, boldogságban és szeretetben. Többen is vannak, akik az internetes társkereső oldalakra menekülnek, hogy megtalálják másik felüket, de ez többnyire kudarcot vall.

Mai cikkünkben összesen három csillagjegynek hoztunk el egy örömhírt, miszerint hamarosan a nagy szerelem betoppan az életükbe, csak türelmesen kell várni. Az ősz második hónapja, különleges meglepetéseket tartogat eme csillagjegyeknek, ami elsöprő boldogsággal áldja meg őket. A kérdés már csak az, hogy te, aki épp olvasod ezeket a sorokat benne vagy-e abba a háromba.

1, Oroszlán:

Szó szerint egy igazi csábító vagy, akinek minden eszköz ott van a kezében, hogy teljesen levegyen másokat a lábáról. Sokan egoistának és önzőnek tartanak, de ez csak azért van mert kevesen ismerik az igazi valódat. Ha valaki képes a rossz tulajdonságaid mögé látni és észrevenni a pozitívakat is, sőt képes mindennel megbirkózni és megbarátkozni, azt a személyt nem szabad elengedned. Állítólag ez a különleges valaki épp októberben fog eljönni hozzád. Azt is tudni kell róla, hogy ő bizony abban a pillanatban is melletted lesz, ha nem vagy épp kitörő formában, vagy rosszabb időszakon mész keresztül. Mindig ott lesz, hogy támogasson és erőt adjon neked. Számára a jóban és rosszban, egészségben-betegségben, szó szerint értelmezendő.

2, Szűz:

Te egy végtelenül romantikus egyén vagy, aki vágyik az őszinte, színtiszta szerelem érzésére, viszont sajnos még nem találtad meg hozzá a megfelelő embert. Rengeteget csalódtál és buktál életedben, mert azt hitted megtaláltad azt a személyt, akivel gyönyörű lehet a szerelem, de sajnos nem így történt. A csillagok viszont most örömhírrel lepnek meg téged ugyanis az október igazi meglepetést hoz el számodra. Az év vége fele közeledve rád fog találni életed párja, akivel egy nyelvet beszéltek. Olyan boldogság fog átjárni, amilyet már nagyon régóta szerettél volna megtapasztalni, pontosan ebből fogod tudni, hogy ő a nagy Ő.

3, Skorpió:

Annak ellenére, hogy téged tartanak a legbonyolultabb, legösszetettebb, leghisztisebb jegynek, mégis lesz majd olyan személy, aki a sötét lelkedben gyertyát gyújt és felfeni milyen is vagy isten igazából. Rendkívül jó csábító vagy, aki mindemellett tele van érzelmekkel. Nehéz elhinni, hogy egy Skorpió szeretni tudjon, pedig így van, ő is vágyik a szerelemre és arra, hogy szeressék. Szenvedélyes, így jó, ha a potenciális partnere is ugyanilyen beállítottságú. A csillagok szerint az október kincset hoz el számodra, aminek agyon-nagyon fogsz örülni.

Te benne voltál?

betöltés...