Emlékszel még a Vad angyal című telenovella színészeire? – Így festenek napjainkban

A tévénézők az egész világon lélegzet visszafojtva figyelték Milagros és Ivo bonyolult szerelmi kapcsolatát. A sorozat színészei hatalmas rajongótáborra tettek szert, amely talán még ma sem felejtette el kedvenceit, pedig azóta már több, mint húsz év telt el. A Vad angyal szupersztárrá tette a Milagrost alakító színésznőt, Natalia Oreirot, aki nemcsak Argentínában, hanem az ország határain túl is hatalmas népszerűségnek örvendett. Oreiro nemcsak a színészi pályán jeleskedett, énekesnőként is rengeteg rajongót tudhat magának még a mai napig is.

Nem különben a sorozat Ivója, akit Facundo Arana személyesített meg. A telenovella befejeztével pedig még számos szappanoperában kapott szerepet.

Húsz év telt el egyik kedvenc sorozatunk befejezése óta, most viszont megmutatjuk, hogy festenek a Vad angyal sztárjai napjainkban.

Natalia Oreiro (Milagros/Mili)

Mili volt a gyümölcse Federico Di Carlo és Rosario Avelleyra, a szobalány titkos kapcsolatának. A történet szerint Milagros egy kolostorban született, ahol édesanyja belehalt a szülésbe. Legjobb barátnője Gloria Esposito volt, aki egy évvel fiatalabb volt a sorozat hősnőjénél. Mivel a két lány fiúkkal nevelkedett, ők is eléggé fiússá váltak. Mili az Öcskös (Cholito) becenevet kapta foci iránti szeretete miatt. Ivo és legjobb barátja, Bobby ezért nézte őt először fiúnak. Mili aztán cselédként dolgozott a Di Carlo házban, ahol majdnem mindenki megvetéssel fogadta őt, kivéve Angelika asszonyt és Ivót. A történet rengeteg bonyodalommal folytatódott, míg végül a szerelmesek egymásra találtak.

Facundo Arana (Ivo)

Ivo egy 25 éves, fiatal mérnök volt, aki laza életet élt. Anyja Luisa Rappallo, aki mindig is titkolta, hogy Ivo valójában nem férjétől, Federicotól van. A kalandvágyó férfi azonban megváltozik, amikor Mili belép az életébe. Ivo megnősül ugyan, de nem Milagrost veszi el, de házassága hamar zátonyra fut. Végül kiderül, hogy ki Ivo és Mili apja, így nyilvánvalóvá válik, hogy nem testvérek. Ennek köszönhetően pedig, semmi akadálya nem lesz frigyre lépésüknek.

Gabriela Sari (Gloria)

Gloria kezdetben kertészsegédként dolgozott a Di Carlo házban, később azonban ő is cselédlány lett. Ott ismerkedett meg Chamucóval, aki végül a férje lett. Sokáig nem jöttek ki Linával, a másik szobalánnyal, de aztán megbarátkoztak egymással.

Victoria Onetto (Lina)

Egy évvel idősebb Milinél és már évek óta dolgozott Di Carlóéknál. 8 évesen anyja rábízta a nővérére, apját pedig nem ismerte. Mindenki Linának szólította. Cserfes komorna a Di Carlo házban, aki először Bobbyba szeretett bele, majd Rockyba, végül Chamucóba, akin sokat veszekedtek is Gloriával. Végül Bobbyhoz ment feleségül, aki megcsalta őt, majd kibékültek.

Segundo Cernadas (Pablo)

Pablonak számtalan próbálkozása volt, hogy megszerezze magának Milit, végül persze nem járt szerencsével. Feleségül vette egy híres és gazdag maffiózó lányát, Marinát és ő maga is be állt a gengszterek közé. Azonban gyorsan ki is rakták a szervezetből, ugyanis nem bizonyult elég keménynek. A történetben született egy fia, akit Augustinnak neveztek el. A történet utolsó epizódjaiban is Milibe volt szerelmes, de igyekezett helyrehozni Marinával kötött házasságát.

Mariana Arias (Andrea)

Számára a pénz és a hatalom volt a legfontosabb. Egy ideig együtt járt Ivóval, de tulajdonképpen a sorozat minden férfijával volt dolga. Andrea a hazugságok mestere volt, igyekezett mindenkit manipulálni. Az utolsó epizódban felmondott a Di Carlo Vállalatnál, de Buenos Airesben maradt.

Valeria Lorca (Martha)

Cselédlány a Di Carlo házban. Jó pár évvel idősebb még Linánál is és szeretett volna férjhez menni és családot alapítani. Egy időben Damián szeretője volt, de ő csúnyán átverte. Végül Mili nagybátyja, Bernardo lett a párja. Eléggé kényes, nagyképű lány volt, akiből egy kedves és értelmes nő lett.

Marcelo Mazzarello (Rocky)

Victoria sofőrje, aki évek óta szerelmes a lányba. Vicky a Morgan becenevet adta neki. Federico lányával rendkívül bonyolult kapcsolata volt, összeházasodtak, elváltak, végül azonban mégis egymás lettek boldogok. Családjáról nem volt sok információ, csupán annyi, hogy árvaházban nevelkedett, nagybátyja pedig Amerikában élt.

Pablo Novak (Bobby)

Ismeretlen okokból mindenki Bobby-nak szólítja. Egészen kicsi koruk óta ismerik egymást Ivóval, mindig is nagyon jó barátok voltak. Kommunikáció szakon végzett az egyetemen. Nagy csajozó hírében állt, de teljesen beleszeret Victoriába, majd mikor ő Rockyhoz ment feleségül Linánál vigasztalódott. Végül pedig feleségül is vette őt.

Veronica Vieyra (Wicky)

Federico és Luisa egyetlen közös gyermeke, féltestvére Milinek és Ivónak is, előbbi apai, utóbbi pedig anyai ágon. Elkényeztetett kislány volt, aki mindig mindent megkapott, amit csak akart. Bobby is szerette volna meghódítani őt, de ez végül csak Rockynak sikerült.

Brian Caruso (Gamúza)

Ő volt Mili barátja az árvaházban.Csak a sorozat közepén derül ki, hogy valójában Gloria öccse, ugyanis közös az édesapjuk.

betöltés...