6 rossz női szokás, amit titokban minden férfi imád.

A nőknek számos olyan rossz szokása van, ami saját nembéli társaikat ugyanúgy idegesíti, mint őket, ám az erősebbik nem képviselői viszont igazán imponálónak és vonzónak tartja ezeket a szokásokat. Gondolunk itt a bizonyos határokon belül lévő féltékenységre, a jó étvágyra, amit a nők nem szeretnek mert azt vallják elhíznak. Ezeken kívül persze akad még pár ilyen szokás, amit a férfiak igenis imádnak a nőkben. Mai cikkünkben ezeket fogjuk nektek bemutatni.

1, Túlevés

A férfiak igenis rajonganak azokért a nőkért, akik képesek jóízűen enni, még akkor is, ha a túlevésig képesek elmenni. Számukra ez egyenlő az egészséggel, ami nagyon fontos, ha családot akarnak alapítani.

2, Le a magas sarokkal!

Vitathatatlan tény, hogy a férfiak vonzónak tartják azokat a nőket, akik magassarkúban járnak, ám ennél is jobban bejön nekik, mikor csak egy farmerban és egy tornacipőben látják őket, ugyanis ilyenkor a nők olyan fesztelenül és könnyeden mozognak, amit a pasik egyszerűen imádnak.

3, Féltékenység.

A féltékenység egy csúnya dolog, ám bizonyos határokon belül nagyon imponál az erősebbik nem képviselőjének, hiszen ez arról ad tanúbizonyságot, hogy a nő szereti őt. Ha nem esik át a ló túloldalára, nem rendez féltékenységi jeleneteket az utcán, minden apró kis szösszenet miatt akkor nincs probléma.

4, Hiszti a testalkat miatt.

Köztudott, hogy a legtöbb nő elégedetlen az alakjával, mert az egyiknek a hasa, a másiknak a combja, a harmadiknak pedig a hátsója nagy. Fontos tisztáznunk, hogy a férfiak egyáltalán nem azokra a nőkre buknak, akiket elfúj a szél, hanem akiken lehet mit fogni. Még a nagyobb pocak sem zavarja őket, sőt vonzónak tartják.

5, Pánik a ráncok miatt.

Mivel egyetlen nő sem szeretne megöregedni, de az élet nem kívánságműsor így ezt nem tudják befolyásolni, egyre többen elégedetlenkednek a megjelenésük, főleg a ráncaik miatt. Akarva-akaratlanul is egy idő után megjelennek az apróbb ráncok az arcon, például a szemek, ajkak és az orr körül. A férfiak azonban szeretik azokat a hölgyeket, akiknek ilyen ráncaik vannak, ugyanis számukra ez a tapasztalat jele, ami igazán vonzó az ő szemszögükből.

6, Főzés

Nem egy olyan nő van a világon, aki a háta közepére sem kívánja a főzést, ugyanis a sok pepecselést nem szeretik a munka végén. A férfiak viszont imádják, ha egy nő főz, hiszen ezzel bármelyik palit meg lehet fogni. Szeretik, ha párjukkal jókat lehet kajálni, na nem a gyorsétteremben, hanem otthon az étkezőben abból, amit életük párja készített.

betöltés...