Ez a 10 egyértelmű jele annak, hogy a párod hűséges hozzád

Mindenki szeretne egy érett és szeretetteljes kapcsolatban élni azzal, akit a legjobban szeret és tisztel, ám a felek általában magukkal viszik régi sérelmeiket az új kapcsolatba, ami megakadályozhatja a boldog életet. A bizalom az alapja mindennek ezért fontos, hogy a másik felünkben megbízzunk és minden aggályunkat elmondjuk neki, különben soha nem fog olyan kapcsolat kialakulni, amiben csukott szemmel is megbízunk benne. Mostani cikkünkben 10 egyértelmű jelet hoztunk el, ami bizonyítja, hogy a párod hűséges hozzád.

1, Mindenben őszinte.

Egy érett kapcsolatban a feleknek meg kell osztaniuk egymással az érzéseiket, na meg a legújabb híreiket. Ha észreveszed, hogy a párod a legkisebb hazugságok lehetőségét is elkerüli, akkor ő egy olyan személy, akiben csukott szemmel is megbízhatsz.

Az őszinteséggel meg tudod mutatni a másiknak, hogy mennyire tiszteled és mennyire bízol benne. Ha ilyen a párkapcsolatod, akkor valószínű minden helyzettel meg tudtok majd birkózni.

2, Megmutatja elkötelezettségét a kapcsolat iránt.

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, ezért a bajban mutatkozik meg igazán mennyire lehet számítani a másik félre. Ha a párod mindig kész megbeszélni a dolgokat, és figyel rád akkor is mikor rossz passzban vagy akkor az az elkötelezettségének az egyik leglátványosabb jele.

3, Érzelmileg erős és stabil.

Mint mondottuk a kapcsolatokban vannak jobb és rosszabb időszakok is ám, ha azt látod, hogy a párod érzelmi világa nem változik, lelki egyensúlya sem instabil akkor biztos lehetsz benne, hogy ő a te embered. Az ilyen emberek tudják mit akarnak az élettől és a párjuktól, így nem kell félned mert ő bizony elkötelezte magát melletted.

4, Erőfeszítéseket tesz azért, hogy a kapcsolat működjön.

A kapcsolat elején a felek hajlamosak sokkal jobban kommunikálni egymással, hogy a kettejük közti viszony gördülékenyebben működjön. Ha azonban észreveszed, hogy a párod hozzáállása nem változott a hónapok vagy évek alatt, akkor te egy olyan személy vagy számára, akivel el tudja képzelni a jövőt.

5, Érzelmileg nyitott feléd.

Sokan elbizonytalanodnak a kapcsolatban, mikor megnyílnak a másik fél számára. Amennyiben a párod megosztja veled aggályait és bizonytalanságait, akkor az annak a jele, hogy érzelmileg is közel akar állni hozzád és tesz ezért a kapcsolatért. Ha pont ellenkezőleg viselkedik és egyáltalán nem lehet érzelmileg megközelíteni, akkor meg kell tudni ennek pontos okát.

6, Nem fél fizikailag kifejezni az érzelmeit.

Ha a párod minden lehetőséget megragad, hogy kimutassa a szeretetét, akkor nincs probléma a kapcsolatotokkal. A fizikai szeretet elősegíti az intimitás és az érzelmi kötődés kialakulását. A partnered egyfajta vágyat érez arra, hogy vigyázzon rád, amivel voltaképpen a gyengédségét próbálja kifejezni.

7, Nem féltékeny.

A féltékenység kialakulásának leggyakoribb oka a bizonytalanság, mely nemcsak önmagából fakadhat, de a kapcsolatból is. Ha a párod sokszor féltékenykedik, akkor bizony nagy az esély rá, hogy bizonytalan mind az érzései, mind a kapcsolat iránt. Az egészséges kapcsolatok a bizalomra épülnek, és abban a partnerek egyáltalán nem féltékenykednek. Ezzel fejezik ki bizalmukat is.

8, Figyelembe veszi a véleményed.

Amennyiben a párod figyelembe veszi a véleményed és hajlandó bizonyos dolgokon változtatni, akkor ő készen áll arra, hogy egy magasabb szintre emeljétek a kapcsolatotokat. Ez a hozzáállás növeli a boldogságot és a kényelmet. A viselkedésminták megváltoztatása elég nagy kihívást jelenthet, ám, ha a párod vállalja a feladatot, akkor az bizonyítéka annak, hogy szeret.

9, Mindig rád gondol.

Lehet, hogy a párod nem fog tudni minden pillanatban írni vagy hívni, de a legzsúfoltabb és sietősebb napján is talál néhány percet arra, hogy tudassa veled, gondol rád. Ezt jelezheti üzenettel, telefonhívással, kép vagy cuki emoji küldésével is.

10, A kézfogás sok mindent mondhat a kapcsolatról.

A pszichológusok szerint a testbeszéd sokat elárulhat a valódi szándékról, szóval egy olyan egyszerű dolog, mint a kézfogás nagyon sok infót fedhet fel.

Lazán fogja az ujjaid: ez egy kedves és gyengéd gesztus, amely nemcsak a szeretetet fejezi ki, hanem egyes partnerek függetlenségét is. Ezzel jelzi másoknak, hogy te hozzá tartozol.

“Betakarja” a kezed: ezt általában a felek akkor csinálják, ha a párjukat védelmezni akarják. De ez az uralkodási vágyat is szimbolizálhatja ezért minden tekintetben figyelni kell a másik fél viselkedésére.

Összefonódó ujjak: ez a kézfogás a vonzerő jeleként szolgál, ahol nincs jele uralkodási vágynak. Így az egészséges párkapcsolatban élők szoktak sétálni.

A te partneredre illettek a fenti tények?

betöltés...