Megható találkozás egy kisfiú és régen látott tengerészgyalogos édesapja között, mely könnyeket csal az ember szemébe

Disneyland mindig is egy olyan hely lesz, ahova minden gyerek el akar jutni legalább egyszer az életben. Ezen a helyen találkozhatnak kedvenc mesehőseikkel, Aladdin-nal, Mickey egér-rel, olyan hercegnőkkel, mint Elsa, Csipkerózsika vagy épp Belle a Szépség és a Szörnyetegből. Azonban a mai cikkünkben szereplő családnak még varázslatosabb volt ez az élmény, mert valami egészen különleges dolgot tartogatott magában.

Mióta 1955-ben felépítették a parkot, rengeteg gyerek álma vált valóra azzal, hogy ellátogathattak ide. A cikkben szereplő kisfiú is izgatottan várta az utazást, de nemcsak amiatt, mert végre találkozhatott kedvenc mesehőseivel, hanem amiatt is mert rengeteg kalandos játékot tud majd kipróbálni, valamint mert érdekes rendezvényeknek lehet szemtanúja.

Ám annak ellenére, hogy nagyon jó útnak és kalandnak ígérkezett, mégis valami vagyis valaki hiányzott. Ő nem más, mint a gyermek édesapja, aki tengerészgyalogosként dolgozik és már egy ideje nem látták egymást.

A család gondoskodott arról, hogy minden egyes perc meg legyen örökítve, de az igazi meglepetés még hátra volt. Miközben elkezdtek róla képeket és videót készíteni egyszer csak megjelent a háttérben egy férfi, aki tengerészgyalogos ruhát viselt. Miután megszólította a gyermeket ő hátrafordult és felkiáltott, hogy “Apaa.”

A videóban egyértelműen látszik, hogy a kisgyerek mennyire örül az apukájának, akit már régóta nem látott. Ez a megható apa-fia jelenet minden egyes jelenlévő ember szívét megdobogtatta.

Az édesapa azt mondta fiának, hogy hazajött a fia pedig megkérdezte, hogy akkor most végre birkózhatunk? Édesapja nevetve válaszolt neki, hogy igen, most már birkózhatunk.

A videó felkerült az internetre ahol futótűzként kezdett el terjedni. A felvételt mi is elhoztuk, hogy szemtanúi legyetek ennek a csodálatos, szívmelengető pillanatnak, ami könnyeket csal az ember szemébe.

Szerintetek is nagyon megható?

betöltés...