Ez a nő, 7 millió forintot költött arra, hogy úgy nézzen ki mint Meghan Markle. Szerintetek sikerült neki?

Nem egyszer hallottunk már olyanról, hogy emberek hírességekké akarták átoperáltatni magukat. Bizonyára emlékeztek arra a nőre, aki úgy akart kinézni, mint Angelina Jolie, viszont a műtét után inkább hasonlított “A halott menyasszony” című meséből a menyasszonyra, mint Angelina-ra. Vagy ott van még a Kim Kardashian, Ken baba, vagy Barbie baba hasonmása. Hihetetlen, hogy emberek mennyire tudnak rajongani egy celeb, vagy híresség kinézetéért. A mai cikkünkben is egy hasonló dolog történt. Főhősünk az újdonsült brit hercegnőhöz akart hasonlítani, ezért jó pár műtétet be is vállalt.

Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy a végeredmény hasonlít-e Meghan-re vagy sem.

Amióta Meghan és Harry herceg összeházasodtak, a média Sussex hercegnőjétől hangos. Mindenhol lehetett róla, hallani, TV-ben, rádióban, interneten… stb. Ebből kifolyólag nem lepődünk meg azon, hogy valaki pontosan úgy szeretett volna kinézni, mint ő. Gyakorlatilag már vártuk is a percet mikor következik ez be.

Nos, a 36 esztendős texasi származású három gyerekes édesanya úgy határozott, hogy szeretne Meghan kiköpött mása lenni, ehhez pedig nem is sajnálta a pénzt. Igaz viszonylag olcsón megúszta a beavatkozást, ugyanis kicsivel több, mint 7 millió forintnak megfelelő összeget kellett fizetnie a műtétekért.

Állítása és tapasztalatai szerint tulajdon gyermekei sokszor össze is tévesztik őt Meghannel.

A beavatkozás során ajakfeltöltésen, orrplasztikán, zsírleszíváson, botoxon esett át, de a combjaiban található zsírból új idomokat is kapott.

Hogy milyen is lett a végeredmény és, hogy hasonlít-e Sussex hercegnőjére, nos azt mindenki döntse el saját maga. A vélemények mindenesetre megoszlanak.

Az édesanya elárulta, hogy ha belenéz a tükörbe, akkor még mindig saját magát véli felfedezni, de egy sokkal jobb és felturbózott kivitelben. Természetesen ennek köszönhetően önbizalma is megnőtt és szerencsésnek érzi magát, hogy így nézhet ki.

“Amikor a két éves kislányom meglátja Meghan hercegnőt a TV-ben, mindig elkezd kiabálni, hogy: “Anya, anya”

Amikor megszületett enne a döntés, nem igazán teketóriázott, egyből megmutatta a plasztikai sebészeknek, hogy mit szeretne.

Most mindenki alaposan mérje fel a hercegnőt. Nézzétek meg a szemeit, száját, arcvonásait stb. és készüljetek az eredményre.

Ebből az alapból tudtak dolgozni az orvosok, ami véleményünk szerint annyira nem is rossz. Mások sokkal rosszabbul néznek ki.

Így nézett ki a lábadozás során. Szinte semmilyen hirtelen mozdulatot nem tehetett, például nem hajolhatott le a földre a gyerekei játékait összeszedni. Elmondása szerint megérte.

Itt látható a végeredmény. Ahol, még Meghan képe is szerepel. Na nektek mi a véleményetek, hasonlít rá?

Ahhoz képest, hogy három gyermeke van már, jól áll neki az átalakító műtét, viszont szerintünk nem igazán hasonlít Harry herceg feleségére.

Ti mit gondoltok?

betöltés...