10 világhírű színész, aki egy szerep kedvéért teljesen átalakult.

A hollywoodi színészek élete nemcsak játék és mese, ugyanis keményen meg kell dolgozniuk egy-egy szerep kedvéért. Nem elég, hogy tehetségesen tudják eljátszani az adott karaktereket, hanem jó fizikummal és megjelenéssel is kell rendelkezniük. Ki hinné el, hogy valóban szuperhős egy szuperhős, ha csüng a sörhasa? Senki ugye? Nos nem egy-nem két színésznek kellett komoly átalakuláson átesnie ahhoz, hogy hőn áhított vagy épp felkínált szerepeket elvállaljanak. A mai cikkünkben összegyűjtöttünk nektek 10 hírességet, akik kőkeményen megdolgoztak azokért a szerepekért, amivel belopták magukat a szívünkbe.

Zac Efron

Zac Efron elég hosszú utat tehetett meg, mire elnyerte azt a formáját, amit a legújabb Baywatch című filmben láthattunk. Ahhoz, hogy ilyen testalkatra tegyen szert nagy mértékben kellett csökkentenie testzsír arányát és speciális edzésen kellett részt vennie.

Chris Pratt

Chrisnek hat hónap alatt sikerült majdnem 30 kilótól megszabadulnia és hat kockára cserélni sörhasát. A színésznek egy drasztikus átalakuláson kellett átesni ahhoz, hogy megkapja a Galaxis őrzői és a Jurassic World című film főszerepét. Gyanítjuk, hogy az új megjelenéséhez ragaszkodni fog, és nem tesz olyan dolgokat, amitől újra visszanőne a hasa.

Paul Rudd

A színészektől általában csak azt várják, a remek színészi játék mellett, hogy jól nézzenek ki  forgatás alatt. Nos, Paulnak is át kellett esnie egy kis változáson, hogy megkapja a Hangya szerepét. Rendszeresen kellett sportolnia és egészségesen táplálkoznia, hogy elérje a kívánt hatást. Mind tudjuk a hős szerep néha áldozatokkal jár.

Mark Wahlberg

Mark 2 hónapot töltött azzal, hogy felkészüljön a Pain & Gain című film szerepére, ugyanis testépítőt kellett játszania benne. Naponta járt edzeni és 10-szer evett egy nap, de természetesen a személyi edzője állította össze neki az étrendet. Kemény munka volt, de megérte ugyanis azóta folyamatosan tartja a formáját.

Chris Evans

Az Amerika Kapitányt játszó Chris Evans sem volt mindig úgy kipattintva, mint a Marvel filmekben. Amikor elfogadta a Kapitány szerepét, minden követ meg ellett mozgatnia, hogy kiizmosodjon. A színésznek speciális étrendet raktak össze, rendszeresen edzett, sőt még a forgatások szüneteiben is fekvőtámaszokat csinált.

Ryan Reynolds

Mindennap reggel négykor kelt, hogy elmehessen az edzőterembe, hogy egy kis izmot pakoljon magára. Persze ez nem volt elég, hiszen szigorú étrendet kellett követnie a céljai megvalósításához. Keményen kellett dolgoznia, hogy tökéletes szuperhős váljon belőle és belebújhasson Deadpool jelmezébe.

Kevin Hart

Kevin Hart színész és komikus népszerűsége együtt nőtt az izmaival. Sokat kellett tennie azért, hogy ma ebben a formájában láthassák a nézők. Fizikumát olyan szintre fejlesztette, hogy lazán le tudott futni egy maratont. Úgy tűnik Kevin is megízlelte milyen az egészséges és fitt emberek élete így nem valószínű, hogy vissza fog térni régi megjelenéséhez.

Jake Gyllenhaal

Jake csak akkor kaphatta meg a “Mélyütés” című film főszerepét, ha olyanra gyúrja magát, mint egy igazi bokszoló. Több se kellett neki, elkezdett edzeni és tudatosan étkezni, amik nagy mértékben segítették átalakulását. Annyira elkötelezett volt, hogy a legelső három órás edzést kitolta hat órásra. Ennek a kitartásnak köszönhetően lett olyan amilyen.

Hugh Jackman

Hugh Jackman-nak a “Logan” című film főszerepének megszerzéséhez szigorú étrendet kellett betartania. Szeszes italt, cukros üdítőket, ételeket nem evett, helyette töménytelen mennyiségű fehérjét fogyasztott el. Olyan szinten le kellett csökkentenie testzsír arányát, amennyire csak lehetett.

J. K. Simmons

J. K. Simmons-nak  egészséges életmódra kellett váltania kettő filmszerep miatt is. Az egyik ilyen az “Igazság ligája” a másik a “Terminátor 5” volt. A színész teljesen kicserélődött egy intenzív edzésterv és étrend után. Kevés olyan ember van, aki ennyi idősen is ilyen fizikummal rendelkezik, mint ő. A színész kitartó munkája tehát meghozta gyümölcsét.

Te mit gondolsz róluk? Tudnád utánuk csinálni?

betöltés...