Ez a 17 fotó egyértelműen bizonyítja, hogy valóban létezik a sors keze.

Az életben akadnak olyan pillanatok, mikor nagyon szerencsétlennek érezzük magunkat, mert semmi sem akar sikerülni. Ám hála istennek néha megajándékoz bennünket egy-két olyan nappal is, mikor hirtelen szerencsésekké válunk és mázlis dolgok történnek velünk. Vagy ez tán a sors keze lenne? Mivel magyarázható, ha a régen elveszettnek hitt drónodat valaki visszajuttatja hozzád, vagy amikor a felbecsülhetetlen értékű ékszeredet elveszíted de egy jószívű embernek hála újra magadon hordhatod? Valóban csupán mázlin múlik, vagy valami nagyobb hatalom van a háttérben? A mai cikkünkben olyan képeket hoztunk el, amiből még te magad is azt fogod gondolni, hogy valóban létezik a sors keze.

“A mai nap folyamán tudtuk meg, hogy a kis családunk egy kislánnyal bővül. A tegnapi napon ezek a cetlik voltak a szerencsesütijeinkben (lány, lány gyermek)”

“A testvérem találkozott egy olyan fiúval, akinek pontosan ugyanott volt tetoválás, ahol neki anyajegye.”

“A barátimmal elhatároztuk, hogy összeszedjük az utcánkban lévő eldobált szemetet. Szedegetés közben találtunk 50 dollárt, amit testvériesen elosztottunk. Ezt hívom én igazi Karmának.”

“A férjemmel 11 nappal a találkozásunk után mondtuk ki a boldogító igent. Az eskünőkön rajtunk kívül senki sem volt, sőt fotót sem készíttetünk erről a jeles napról. Ennek már 33 éve és még mindig boldogok vagyunk együtt.”

“Tegnap véletlenül a bőröndöm fogantyúja mögé tettem a pénztárcámat. A legérdekesebb, hogy két átszállással értem el az úti célomat és ez alatt senki sem lopta el onnan. Minden iratom és a pénzem is a helyén.”

“Apámmal körülbelül 50 kilométert utaztunk egy munka miatt. Ezt a távot végig úgy tettük meg, hogy a lakáskulcsaink a kocsi lökhárítóján maradtak. Hála istennek szerencsénk volt és nem vesztettük el őket.”

“Egy elhagyatott épület mellett bicikliztem, amikor megláttam az épületben ezt a kiskutyát. Már régóta vágytam egy hű társra.”

Nagy mázlista volt az az illető, aki megvette ezt a kaparós sorsjegyet, ugyanis mindegyik sora nyertes lett.

“50 dollárért vettem egy sorsjegyet, amiből annyi pénzt nyertem, hogy meg tudtam venni álmaim motorját.”

“A tegnapi napon vettem egy rövidnadrágot, aminek a zsebében 15 dolcsit találtam.”

“Mind a négyen egymás mellett lakunk és négy hónap eltéréssel lettünk terhesek. Úgy döntöttünk, hogy minden évben csinálunk egy csoportképet és megmutatjuk hol tartunk.”

“Hihetetlen, hogy még vannak jó emberek a földön. A drónom hónapokkal ezelőtt beleesett egy tóba és azt hittem, hogy nincs tovább, itt a vég. Erre valaki kiszedte onnan és a benne lévő memóriakártya alapján rákeresett, ki a tulaj és visszaküldte nekem.”

“A legjobb cimborámmal 1984-ben láttuk meg a napvilágot. Az édesanyáink a kórházban ismerkedtek meg, mikor terhesek voltak. Azóta elválaszthatatlan jó barátok vagyunk.”

“Az internetet böngészve találtam egy hirdetést, amiben egy férfi ingyen hirdette a kocsiját. Elsőre nem akartam elhinni, de valamiért mégis felhívtam. Kiderült, hogy a férfi elköltözik egy másik országba és nem tudja elvinni a kocsiját ezért szeretné elajándékozni. Most van egy új-használt autóm, ami pont kapóra jött az új munkámhoz.”

“Elromlott a mikróm, ezért kénytelen voltam venni egyet. Az alkalmazottak megengedték, hogy megpörgessem a szerencsekereket, ami a 100\%-nál állt meg. Ennek köszönhetően 1 rubelért lett egy zsír új mikróm.”

“A nagyapámmal nagyon sokat horgásztunk és egy nap, amikor 12 éves voltam kifogtam egy óriási laposhalat, ami rekordméretű volt. Sosem fogtam többet ekkora méretűt.”

“Elveszítettem a férjemtől kapott gyűrűmet a tengerparton, ami számomra felbecsülhetetlen értékkel bírt. Kiírtuk a közösségi oldalakra, hátha megtalálja valaki. Szerencsére egy férfi meglátta a bejegyzésünket lement a partra és fémdetektorral megtalálta a gyűrűm.”

betöltés...