13 emberi szokás, ami mindenkinél kiveri a biztosítékot

A stressz napjainkban már népbetegségnek számít, az általa kiváltott tünetek pedig emberek millióinak az életét keserítik meg.
A legtöbbször nem is saját hibánkból vagyunk kénytelenek idegeskedni, hanem mások viselt dolgai bosszantanak fel minket.

Rengeteg dologban különbözünk egymástól és talán még több az, amiben nem értünk egyet embertársainkkal.
Mások a trendek, a szokások; egyes népcsoportoknak hevesebb a vérmérséklete, míg másoknak nyugodtabb a stílusa, akadnak köztünk múltból hozott sérelmek vagy frissen szerzettek.

Vannak azonban esetek, emberi megnyilvánulások, amelyek nemtől, kortól és nemzetiségtől függetlenül bárkit képesek totálisan kiakasztani, ezekből mutatjuk be nektek az általunk legidegtépőbbnek ítélteket!

  1. Rakoncátlan hajzuhatagok – Se nem esztétikus, se nem higiénikus

2. Nyitott ajtónál pisilés – Miért? Ez a legújabb magamutogatási trend?

3. Közös térben étkezés – Ismerős ugye, mikor a buszon, metrón, esetleg a váróban előveszi valaki a kis hideg csomagját és neki áll eszegetni? No és a szag ami hozzá jár? Na ugye, hogy zavaró…

4. Szemkontaktus – Az is dühítő, ha egyáltalán nem néz rád valaki, miközben beszélsz hozzá és az is, ha szuggerál.

5. Körömrágás és a körmök pattintgatása, pucolása – Nyilvános helyen be kéne tiltani!

6. Pénzszámlálás bő nyállal – Nem részletezném.

7. Sapka viselése – Funkcionális használaton kívül illetlenség magunkon hagyni, éttermekben, hivatalos helyeken még inkább, kár hogy sokan nem tudják.

8. A személyes tér figyelmen kívül hagyása – Ugye te sem szereted, ha idegenek simulnak hozzád? És gondolom azt sem, ha a melletted állónak érzed a kellemetlen leheletét?

9. Fütyörészés – Nem kommentáljuk.

10. Táskákkal elfoglalt ülőhelyek – Az üres buszon/metrón nem probléma, de amikor ezek miatt nem lehet leülni, az idegesítő.

11. Egyesével küldött üzenetek – Amit egy hosszabb üzenetbe is bele lehetett volna sűríteni.

12. Amikor megmutatsz egy fotót a telefonodon és az illető továbblapoz a galériádban – Az, hogy egy képet meg akartál vele osztani az nem azt jeleni, hogy az egész életed rá tartozik.

13. Anyukák a férfi mosdóban – Elhisszük, hogy kell a segítség a lurkónak, de jobb, a női mosdóba vinni őket, amíg nem tudnak önállóan könnyíteni magukon.

Van valami amit kihagytunk? Írd meg nekünk kommentbe!

betöltés...