9 sztárpár, akik szinte mindig szerelmespárt alakítanak a filmvásznon. 

Néhány színész és színésznő olyan jól alakít szerelmespárt a filmvásznon, hogy a rendezők hallani sem akarnak róla, hogy az adott színésznek vagy színésznőnek más legyen a párja. Például Ryan Gosling és Emma Stone háromszor is alakítottak szerelmespárt a mozivásznon, Kate Winslet és Leonardo DiCaprio pedig a Titanic sikere után újabb szerepet kaptak a “A szabadság útjai” című filmben. Rajtuk kívül persze több pár is van, akik egymással karöltve játszanak szerelmeseket.Mai cikkünk róluk fog szólni.

1, Jennifer Connelly és Russell Crowe

Jennifer és Russell először a 2001-es “Egy csodálatos elme” című filmben alakított szerelmespárt. A színésznő a film forgatása alatt ismerkedett össze egykori férjével Paul Bettanyval.

13 évvel később Connelly és Crowe a “Noé” filmben alakított férjt és feleséget. Egy interjúban Jennifer azt mondta, szeret Russellel együtt dolgozni.

2, Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal.

Gyllenhaal nagyon szeret Annel együtt dolgozni. Az interjú során azt mondta, hogy Hathawayel sikerül egyszerre többféle szerelmet megtestesíteniük a filmvásznon, például: romantikusat, családiasat és barátságosat is.

Anne hálás volt Jake-nek, mert a “Szerelem és más drogok” című filmben folyton segítette és támogatta őt. Akkoriban mindkét színész párkapcsolatban élt, ami megnehezítette, hogy teljesen átadják magukat a szerepnek. A film után igazi barátokká kovácsolódtak, ami még mindig tart.

3, Rachel McAdams és Owen Wilson.

Rachel McAdams és Owen Wilson először az “Ünneprontók ünnepe” című filmben játszott szerelmespárt, amely többnyire negatív visszajelzést váltott ki a kritikusokból. Majd később Woody Allen megrendezte az “Éjfélkor Párizsban” filmet, amiben megint szerelmespárt alakítottak és elképesztő sikert aratott.

4, Rosario Dawson és Will Smith.

A “Men in black 2” című sci-fi film forgatása alatt nagyon könnyű helyzete volt a két színésznek, ám a “Hét élet” már nehezebb falat volt Willnek, ugyanis nagyon ideges volt az ágyjelenetnél, mert mindig felesége Jada járt a fejében. Rosario egyszer azzal viccelődött, hogy el kellene hívni a forgatásra Jadat, hogy Willnek könnyebb legyen játszani.

A “vicc” odáig fajult, hogy Jada tényleg megjelent a forgatáson és azt mondta Willnek: “Ne szégyeníts engem te ember, menj és mutasd meg nekik, hogy mire vagy képes.”

5, Diane Lane és Richard Gere.

Diane és Richard imádják és tisztelik egymást. Az “Éjjel a parton” című film premierje után Gere azzal viccelődött, hogy Diane-nek folyamatosan olyan forgatókönyveket küldött, amit nem akart elvállalni. Lane pedig azon a véleményen van, hogy együtt sokkal erősebb benyomást keltenek, mint külön-külön.

Gere és Lane 24 év alatt összesen három filmben játszottak együtt, a fent említett “Éjjel a partonban” a “Hűtlenben” és a “Gengszterek klubjában”. Egy interjúban Diane beismerte, hogy Gere mindháromszor lenyűgözte őt, és azért némi kémia volt közöttük.

6, Jennifer Lopez és Ben Affleck.

Lopez és Affleck a “Gengszter románc” című filmben játszottak először együtt, mely nem sok elismerést kapott. Sőt, jelölték őket az “Arany Málna” díjátadón, mint a legrosszabb film, legrosszabb rendező, legrosszabb színész és legrosszabb színésznő kategóriában.

Egy évvel később az “Apja lánya” film már sikeresebb lett, de a párnak már az elején búcsút kellett intenie egymástól. A filmben, Affelck később Liv Tylerrel létesít párkapcsolatot. Ezek után azonban JLo és Affleck soha többet nem jelent meg közös filmben.

7, Julia Roberts és Clive Owen.

A “Közelebb” című dráma forgatása során Owennek szadistát kellett játszania, aki lelkileg bántja a barátnőjét, ám ez nem akadályozta meg őket abban, hogy az érzelmeiket teljesen átadják a nézőknek.

A színészek jelenleg is barátok és olyan közel állnak egymáshoz, hogy Clive ragaszkodott hozzá, hogy Julia a partnere legyen a “Kettős játék” című filmben.

8, Reese Witherspoon és Paul Rudd.

Reese és Paul 1998-ban sikeresen bemutatta, hogy milyen jól el tudnak játszani egy szerelmespárt. 12 évvel később újra együtt játszottak a “Honnan tudod?” című filmben. Mindkét film vegyes kritikákat kapott.

betöltés...