11 kopasz színész, akik korábban dús hajkoronával büszkélkedhettek

A legtöbb idősebb hollywood-i csillagot kopaszként ismerjük, de ez nem volt mindig így. Némelyik igazán szép hajkoronával rendelkezett, de valószínű a kor miatt elkezdtek kopaszodni, de az is benne lehet a pakliban, hogy egy szerep miatt kellett tőle megválni és megtetszett nekik. Mindenesetre eléggé hatalmas a változás a régi képekhez képest. Mára már az lenne a furcsa, ha hajjal látnánk őket.

  1. Ben Kingsley valószínűleg a kopaszodás miatt vált meg hajától, de el se tudnánk képzelni, hogy hajjal lássuk viszont valamelyik filmben.

2. Billy Zane a Titanic után vált igazán híressé, ahol még hajjal szerepelt a filmben. Ma már inkább kopaszon látjuk mindenhol.

3. Bruce Willis, akinek a leginkább jól áll a kopaszság. Neki ez az egyik védjegye.

4. Vin Diesel-t is haj nélkül láthatjuk leginkább. Az izompacsirtáról azért még lehet találni olyan képet, ahol hajjal látható.

5. Dwayne Johnson, a Szikla sem volt mindig kopasz, sőt előkerített egy régi képet magáról, ugyanolyan pózban és ruhával, csak kicsit több hajjal.

6. Samuel L. Jackson egy igazi ikon. Bár ő sem volt mindig kopasz, pont ezért kerestünk egy képet róla, hogy bebizonyítsuk.

7. Chris Hemsworth, a Thor főszereplőjét sem láthattuk mindig hosszú hajkoronával, volt idő mikor ő is inkább a rövidebbre szavazott.

8. Mark Strong, az olasz származású színészt is utolérte a kopaszodás, így inkább ő is megszabadult a hajától.

9. Jason Statham, a Guy Ritchie filmek állandó főszereplője sem volt mindig kopasz. Bár a filmjeiben leginkább így látható manapság.

10. Patrick Stewart-ot a Jurrasic Park-ból ismerhetjük fel, de már ott is kopasz volt, azonban régebbi filmjeiben még hajjal látható.

11. Woody Harrelson-nak sem volt mindig hajmentes a feje, a bal oldali képen jól látni, milyen szőke herceg volt régebben.

betöltés...