23 ritkán látott fotó II. Erzsébet királynőről, amit csak nagyon keveseknek volt szerencséje látni

II. Erzsébet királynő a leghosszabb ideje trónon lévő brit uralkodó, aki mindemellett legrégebb óta uralkodó nő a Földön. Döbbenetes, hogy élete során mi mindenen ment keresztül. Például sofőr és szerelő is volt a II. világháború alatt, sőt Nepálban még vadászversenyen is részt vett. Élete tele volt izgalmakkal, örömmel és bánattal is, de mindig helyt tudott állni bármi elé is kényszerítette az élet. Kislányként rengetegszer utazott szüleivel, a királyi párral, több hivatalos ügyben is eljárt, majd megkapta a jogot, hogy apja távollétében ő intézkedjen. Az angol királynő 1926-ban látta meg a napvilágot és még most 2020-ban is tökéletes egészségnek örved. Gondoljatok csak bele, hogy hány fejlődést, hány változást élt meg ennyi idő alatt. Születése idején még nem volt ennyire fejlett és modern a technika mint manapság, ám ő ebbe is beletanult az évek során. Sokan nem tudják, de a királynő imád vezetni, tény, hogy csak ritkán távozik a palotából egyedül, viszont annál több boldogság éri mikor volán mögé ülhet. Mostani posztunkban olyan képeket hoztunk el róla, amit nem mindenkinek volt esélye szemügyre venni, már csak azért sem mert nemigen posztolták ki a közösségi oldalakra őket.

1, Ilyen volt II. Erzsébet királynő csecsemő korában.

2, Szépségét rengetegen megjegyezték kislány korában.

3, Már fiatalon is áradt belőle az előkelőség, látszik, hogy a királyi vérvonal sarja.

4, Ezen a képen például 9 éves és a család nem Elizabethnek, hanem Lilibethnek hívta őt.

5, Erzsébet hercegnő, édesanyja Bowes-Lyon Erzsébet mellett.

6, II. Erzsébet még egy úszócsapat tagjai is volt, mellyel több díjat is nyert.

7, Édesapjával, VI. György királlyal kutyasétáltatás közben.

8, 1941-ben szerepet kapott a Hamupipőke című színházi előadásban.

9, A királynő már egészen fiatalon elkezdett rajongani a lovakért és a lovaglásért. Eme hobbi mind a mai napig kitart nála.

10, II. Erzsébet a II. Világháború idején sofőrként, szerelőként és néha ápolóként tevékenykedett. Ő volt az első olyan nő a királyi családban, aki katonának állt. Teljesítménye miatt kitüntették a kapitányi rang női megfelelőjével.

11, II. Erzsébet Fülöp edinburgh-i herceggel karöltve. Látszik, mekkora köztük a harmónia.

12, A boldog család: II. Erzsébet, Fülöp edinburgh-i herceg, Károly herceg és Anna hercegnő.

13, Ez a kép egy évvel koronázása előtt készült róla és fiáról.

14, Nepáli látogatása során egy vadász versenyen is részt vett.

15, Sosem félt bepiszkolni a kezét. Ezen a fotón talpig bányász felszerelésben és ruhában van.

16, II. Erzsébet 1946. augusztus 6-i avatása.

17, Talán ez az egyetlen olyan kép róla, amin térd fölé érő szoknyában ül.

18, Anya és lánya, avagy II. Erzsébet királynő és lánya Anna brit királyi hercegnő.

19, II. Erzsébet királynő és Marilyn Monroe kézfogásának megörökítése. A legérdekesebb, hogy Marilyn csak két hónappal fiatalabb Erzsébetnél.

20, II. Erzsébet és a marokkói királlyal, II. Hassannal. Először közös ebéden vettek részt ahol kézzel fogyasztották el ételeiket.

21, Mint, ahogy feljebb is említettük II. Erzsébet imádja a lovakat. 79. születésnapján férjével Fülöppel együtt kilovagoltak.

22, Ha hiszed, ha nem II. Erzsébet királynő szeret vezetni (a II. Világháború alatt is sofőr volt – ezért nem csoda). Ennek ellenére, ritkán utazik egyedül. A paparazzók pedig többször is lencsevégre kapták, hogy fittyet hány a biztonsági öv használatára.

23, Rajong a kutyákért, azon belül is a Corgi fajtájúakért. Már fiatalon is volt neki jó pár, repertoárja azóta pedig csak bővült.

Ti láttátok ezeket a képeket róla?

betöltés...