10 kép, ami a te agyadat is becsapja!

Sokszor találkozhatunk olyan képekkel a világhálón, amit kétszer kell megnéznünk, mire agyunk felfolgozza miről is van szó. Ezek az illúziók rendkívül szórakoztatóak tudnak lenni. Vannak olyan optikai illúziók, ahol kicsit hosszabb ideig tart az agynak feldolgozni, hogy mivel is áll szemben, és vannak olyanok is, amelyeket szinte egyből ki is szúr. Vannak kifejezetten ilyen játékok, amelyek jól megtudják tornáztatni az agyat és a szemet egyaránt. Rendkívül szórakoztatóak tudnak lenni, érdemes kipróbálni.

1.

Elsőre semmi furcsa nincs ezen a képen, hiszen ott egy bárpult és mellette a bárszékek, de ha jobban megnézed, azok nem székek. Azok bizony gyönyörű, talpas, espressos csészék,amik épp felszolgálásra várnak.

2.

Szegény tehén, kicsit hosszú testtel rendelkezik. Persze, itt két tehénről van szó, de ettől függetlenül elég vicces a kép.

3.

Mindenki azt mondja, olyan hamar megnőnek a gyerekek…nekünk kifejezetten tetszik ez a kép, hiszen rendkívül ötletes, a kisbaba arca pedig csak megkoronázza az egészet.

4.

Ez az épület papírvékony, de hogyan?

5.

Az emeletes buszok manapság már nemcsak London utcáin láthatóak,de ez a busz, ez vajon hány emeletes lehet?

6.

Először azt gondoltuk, hogy egy fehér kenyeret látunk, de kellett jönnünk ez bizony egy kavics.

7.

Hát neki nem lehet egyszerű cipőt vásárolni. Most akkor végülis hány lába van: 2 vagy 3?

8.

Ezt a képet jó daraig kellett néznünk. Először kerestük a nadrág szárait,hogy esetleg az lehet ugyanolyan színű, mint a fal. De rá kellett jönnünk, hogy nem.

9.

Nagyon ötletes osztályképet sikerült összehozni a csapatnak, az biztos, hogy nem mindennapi.

10.

A mutáns mókusok köztünk élnek, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi kép.

betöltés...