Íme 21 megható kép, ami bemutatja a boldogság igazi arcát.

Annak ellenére, hogy egy rohanó, stresszes és néha komor világban élünk, még mindig vannak olyan dolgok, amik felvidítanak bennünket és boldogsággal töltik meg a szívünket. Nem kell drága tárgyakat venni ahhoz, hogy elégedettek legyünk, néha elegendő egy jó szó, egy hűséges társ nézése, egy baráti ölelés, vagy egy kiegyensúlyozott család. Nagyon fontos, hogy az életet mindig optimistán fogjuk fel, hiszen minden rosszban van valami jó. Lehet nem akkora, mint amekkorára vágyunk, de ahogy tartja a mondás, aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli. A mai cikkünkben olyan embereket hoztunk el, akik tudják értékelni az apró örömöket.

Egy néhány hónapig tartó munka után erre hazaérni szinte felbecsülhetetlen érzés.

“A kisfiamnak csak úgy lehet elűzni a rosszkedvét, ha szappanbuborékokat fújunk neki. Akkor elképesztő boldogság járja át.”

Ez a legjobb szelfi, amit életemben láttam. Még a teve is kicsattan a boldogságtól.

“A nővérem ezt a képet küldte a kutyájáról és az új családtagról. Úgy látom elválaszthatatlan barátok lesznek.”

“Anyukánk mindkettőnknek csinált pom-pom szőnyeget. Mindegyik golyót egyesével csinálta meg. Szerintem nekünk van a legjobb anyukánk a világon.”

“Éveken át aludtam földön, majd felfújhatós matracon, de akkor voltam a legboldogabb, mikor megkaptam az ágyamat.”

Ezt nevezem és tiszta boldogságnak.

“Az unokahúgom imádja a sütőtököket. Tegnapelőtt elvittem egy helyre, ahol rengeteg tök volt. Ilyen boldog volt, mikor meglátta.”

“10 hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy végre megtanulom önmagamat szeretni. Levegőváltozásra volt szükségem ezért elköltöztem egy másik országba, új munkát kerestem, és új barátokkal vettem körül magam. Ez a fotó teljes mértékben összefoglalja, hogy érzem magam.”

“A feleségem lefényképezett engem és a lányom a vonaton, mikor nózipuszit adtunk egymásnak. Ő az életem értelme.”

“Édesanyám évekkel ezelőtt kapott egy Labradort, hogy ne legyen egyedül. Nagyon megszerette és a kutya egy tapodtat sem tesz nélküle.”

Azt hiszem a pap is kicsattan a boldogságtól, hogy ez az ifjú pár isten előtt összekötötte az életét.

“Imádom a Lemurokat. A barátomtól pedig azt az ajándékot kaptam, hogy egy olyan helyre vitt, ahol csak lemurok vannak. Annyira boldog voltam, hogy azt el sem tudom mondani.”

“Édesanyám kapott egy kiskutyát, hogy ne legyen egyedül. Ilyen arcot vágott, mikor átadtuk neki a kölyköt.”

“Édesanyánk elhunyt és édesapánk egyedül nevelt fel minket. Soha nem ment el randizni, de a mi unszolásunkra végre beadta a derekát. Tegnap volt az esküvője és most boldogabb, mint valaha.”

“A 101 éves nagyapám kapott egy kiskutyát, és hirtelen olyan jókedve lett, mintha újra megfiatalodott volna.”

“A barátnőm egy autóbaleset során olyan súlyosan megsérült, hogy el kellett távolítani a karját. Nagy szomorúság lett úrrá rajta mindaddig, míg örökbe nem fogadtuk a kis Lolát. Ezzel mindketten kaptak egy új esélyt.”

“8 hónapon át tartó gyakornoki munka és éjjelig tartó gyakorlás során, ez az első alkalom, hogy műbőrre tetoválhattam. Nem is lehetnék ennél boldogabb.”

„Amikor még gyerek voltam a szüleim elváltak. Annak ellenére, hogy nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatuk, megpróbáltak egymással egészséges viszont kialakítani, csakhogy kiegyensúlyozott embert neveljenek belőlem. 10 év alatt ez az első közös képünk. Ez a bizonyíték arra, hogy az elvált szülők simán nevelhetnek együtt gyermeket.”

“A boldogsághoz nincs szükség elektronikai eszközökre, elég ha a barátaiddal jól érzed magad.”

Az igazi boldogság.

Mit gondoltok erről?

betöltés...