Ez a 12 kép bemutatja, hogyan változik meg a párkapcsolatunk 1 év után.

Valószínűleg minden ember legfőbb célja, hogy olyan párkapcsolatban éljen, amiben békesség, boldogság, harmónia, és szerelem van. A kezdeti fázisban olyanok az emberek, mintha el lennének varázsolva, igyekeznek a legjobb formájukat hozni, sőt minden követ meg is mozgatnak azért, hogy legféltettebb szokásaikat, titkaikat elrejtsék a másik elől. Ám ez 180 fokos fordulatot tud venni az idő előrehaladtával, amikor a felek kiismerik egymást, összecsiszolódnak és utána már gyakorlatilag semmi sem lesz tabu téma a kapcsolatban. Nyilván akadnak hullámvölgyek, amivel meg kell küzdeniük, de a felmerülő problémákat csak ketten képesek megoldani. Mai cikkünkben elhoztunk néhány illusztrációt, ami nagyszerűen szemlélteti, hogy mely dolgok változnak meg teljesen egy párkapcsolatban.

1, A kapcsolat elején a lányok nem igazán akarják megmutatni a fiúknak, hogy mennyit tudnak enni, mert félnek, hogy elriasztják vele őket. Viszont mikor már egy éve együtt járnak akkor mutatják ki valójában a foguk fehérjét.

2, A lányok kezdetben nagyon odafigyelnek magukra, szőrtelenítenek, szép hajat készítenek maguknak, tökéletes sminket raknak fel, és a többi, hogy vonzóak legyenek az első randik alkalmával, ám egy év után már ellustulnak és a randi fogalma kimerül a mackó nadrágban való filmezésig.

3, A nők a kapcsolat elején minden vonzerejüket bevetik, hogy a férfiakat levegyék a lábukról. Olyan öltözéket vesznek fel, amiben egy másodperc alatt el tudják csavarni a fejüket. Egy év után meg már attól boldog a párjuk, ha rendesen leborotválják a lábukat.

4, A kapcsolat elején még abban a hiszemben vannak, hogy muszáj ölelkezve aludniuk egymással, mert csak így tudják kimutatni az érzelmeiket. Egy bizonyos idő után viszont rájönnek arra, hogy sokkal fontosabb a kényelmes alvás.

5, Mint mondtuk a nők a kapcsolat kezdeti fázisában minden követ megmozgatnak azért, hogy elcsábítsák a párjukat, évek múltán pedig elvárják tőlük, hogy egy egyszerű pizsiben is felfigyeljenek rájuk.

6, A gyengébbik nem képviselői készek a kapcsolat első hónapjában órákon át sütni-főzni, csakhogy a párjuk kedvében járjanak. Nem számít mennyire fáradtak ők akkor is elkészítik a kedvenc ételüket. Évekkel később kimerül a tudományuk a pizzarendelésben.

7, A párkapcsolat első hónapjaiban a nők képesek eljátszani azt, hogy nem tudnak kinyitni egy üveg savanyúságot vagy lekvárt, ám pár évre rá, fél kézzel is felemelnek egy kanapét, hogy alatta is ki tudjanak porszívózni.

8, A nők nem akarják, hogy párjuk már az első hónapban megneszelje, hogy nagyon féltékenyek tudnak lenni. Kezdetben még beállítják magukat szende kislánynak, ám egy évre rá, már idegesen rángatnak, amint meglátnak egy másik nővel egy képen.

9, Nagyon érdekes, mert a kapcsolat kezdeti fázisában a nők azok, akik szemérmesek, egy év után viszont a férfiak válnak nagyon prűddé. Ennek okát, mind a mai napig nem sikerült megfejteni.

10, A hölgyek az első néhány hónapban még nagyon szégyenlősek, gyakorlatilag a ruháikat is félve veszik le partnerük előtt. Egy év után viszont már az sem érdekli őket, ha kínos tevékenységeket végeznek a barátjuk előtt.

11, Amikor a felek már jó sok ideje vannak együtt nem foglalkoznak azzal, hogyan is néznek ki, mert tudják, hogy a szerelmük így is meg úgy is szeretni fogja őket. Az elején még csak mértékkel fogyasztják az ételeket, aztán a végére jól belehúznak, de dagin is kitartanak egymás mellett.

12, Egy dolog azonban nem változik, az pedig az egymás iránt érzett mérhetetlen szerelmük.

Ismerősek nektek ezek a szituációk?

betöltés...