Ez a 10 kép bemutatja, hogy néznek ki a Disney karakterek, ha emberi reakciójuk lenne.

Az internet tele van jobbnál-jobb képekkel, illusztrációkkal és videókkal, amik egy-kettőre fel tudják dobni az embert. Mivel nagyon sokan rajonganak a Disney mesékért és azok karaktereiért, ezért nem egy olyan cikk született már, ahol különböző formában ábrázolták a hercegeket, hercegnőket. Voltak már valódi embereként és modern kori ruhában is ábrázolva, de most egy újabb változat látott napvilágot. Köztudott, hogy a mesékben mindig minden tökéletesen alakul és happy end a vége. A hercegek és a hercegnők megjelenése mindig kifogástalan, ám ezzel csak az a probléma, hogy ellent mond a fizika és a biológia törvényeinek. Néhány tehetséges művész úgy gondolta, hogy sokkal jobb lenne, ha őket is reálisabban ábrázolnák, ezért egy kicsit átalakították az ominózus jeleneteket. Lássuk mi sült ki belőlük.

1, Mind éreztük már milyen, amikor az erős szél belecsap az arcunkba. Nos, ennek tudatában kizárt dolognak tartották, hogy Pocahontas a fenti képnek megfelelően nézett volna ki, ezért egy kicsit reálisabban próbálták megrajzolni a törzsfőnök lányát.

2, Ha most reálisan gondolkodunk, fekvő pozícióban az emberek arcát csak alulnézetből látjuk. Szóval Erik herceg valójában így láthatta meg először Arielt.

3, Valószínű Hamupipőke is kifestette magát a bálra, ám amikor mostoha testvérei leszakították róla a ruhát egyből eltört nála a mécses. Bánatában tündérkeresztanyjához szaladt, akinek ölébe temette arcát. Nos, akárhogy is nézzük, ha valaki sír, akkor a smink elkezd lefolyni az arcról. Úgy gondoljuk valahogy így nézhetett ki.

4, A hercegnők is emberek, így lehetetlen, hogy ne kócolták volna össze magukat alvás közben. Hófehérke valahogy így nézhetett ki, mikor a herceg felébresztette szerelmes csókjával.

5, Mind ismerjük Csipkerózsika történetét, aki éveken át aludt, addig míg Fülöp herceg fel nem ébresztette egy csókkal. Ha egy kicsit elővesszük a biológiával kapcsolatos tudásunkat, akkor rájöhetünk, hogy az állkapocs egy idő után elernyed, így elkerülhetetlen, hogy az ember ne nyissa ki a száját alvás közben. Hajnal hercegnő valahogy így festhetett mikor Fülöp rátalált.

6, Mind tudjuk, milyen mikor a hullámok hátulról csapnak le ránk. Kellemetlen érzés igaz? Igen! Nos, sellő ide vagy oda, a tenger hullámainak erősségét és hőmérsékletét még ő sem tudja befolyásolni. Úgy gondoljuk valójában így reagálhatott Ariel a hullámokra.

7, A gravitáció egy nagyon vicces dolog, főleg, ha az emberek zuhannak lefelé. Aki volt vagy látott már tandemugrást az tudja, hogy ilyenkor az arc nagyon vicces alakot tud felvenni. Az emberre még akkor is hat a gravitáció, ha történetesen indián és a szabadban töltötte élete nagy részét. Úgy véljük Pocahontas valahogy így nézhetett ki, mikor a vízesésnél zuhant.

8, Egy újabb zuhanós jelenet, csak ez az Aladdin című meséből. Mikor Jázmin hercegnő és Aladdin a varázsszőnyegen zuhantak lefelé, a gravitációnak akkor is működnie kellett volna. Szóval egy kicsit átalakították a jelenetet azért, hogy reálisabb épet kapjunk.

9, Mind tudjuk milyen érzés, mikor valami éles, szúró tárgyba belenyúlunk. Azt az érzést nem bírjuk ki kiabálás, és trágár szavak használata nélkül. Ha csak nem volt Csipkerózsika fakír, akkor kizárt dolognak tartjuk, hogy ne fájt volna neki, amikor belenyúlt a rokkaorsóba.

10, Amikor valaki belesik, beleugrik a vízbe, akkor biztos, hogy nem vidám mosollyal az arcán fog feljönni a felszínre. Ennek tudatában egy kicsit variáltak Ariel egyik jelenetén és valósághűbben próbálták ábrázolni.

Ugye, hogy így sokkal reálisabbak a helyzetek?

betöltés...