15 világsztár, aki hatalmas változáson ment keresztül, az elmúlt 10 éveben.

Annak ellenére, hogy a hollywoodi hírességek mögött egy egész csapat áll, akik figyelik és ellenőrzik, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki a kamerák előtt, még így is voltak olyan időszakaik, amikor mellényúltak, ha a külső megjelenésükről volt szó. Bizony ők is emberek, szóval nincs kizárva, hogy olykor-olykor rossz stílust válasszanak maguknak. Itt van például Kristen Stewart, aki egy teljesen átlagos, normális lány képében tetszelgett még az Alkonyat forgatása alatt, ám egy idő után 180 fokos fordulatot vett. Többnyire színes és fura formájú hajat csináltat magának és a sminkje sem a legtökéletesebb. Rajta kívül többen is átalakultak már az évek során, ott van például Pink, aki szintén sokat festette haját, vagy épp Lady Gaga, aki tudjuk, merészségéről volt mindig is híres. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány ikonikus hírességet, akik hatalmas változáson mentek át 10 év leforgás alatt.

1, Cate Blanchett, 2000 és 2018. Sokat változott, az idő azonban felette is elszállt, akarata ellenére is megjelentek arcán a ráncok. De akárhogy is nézzük, mindenhogy nagyon gyönyörű.

2, Kate Winslet, 2001 és 2016. Kate sokkal idősebb megjelenéssel büszkélkedhet, ami jól is áll neki, így komolyabb szerepekben is remekül helyt áll.

3, Natalja Mihajlovna Vogyanova, 2008 és 2018. – A színésznőt, mintha teljesen kicserélték volna. A hosszabb haj sokkal előnyösebben áll neki.

4, Anne Hathaway, 2005 és 2018. A népszerű színésznő úgy döntött megválik végleg frufrujától, és egy sokkal szolidabb, klasszikusabb hajat választ magának.

5, Miley Cyrus, 2008 és 2019. Szinte szöges ellentéte saját magának. Már nem olyan ruhákban jár, mint annak idején, és a sminkelési technikáján is sokat változtatott.

6, Sandra Bullock, 1999 és 2018. A színésznőnek nagyon jól áll az idő, mert mindig fiatalosan néz ki, bármennyi idős is legyen.

7, Gwen Stefani, 1999 és 2018. Az énekesnő jócskán visszavett vad és feltűnő megjelenéséből. Most már sokkal szolidabb, mint annak idején volt. Mi támogatjuk ezt a fajta változást.

8, Lady Gaga, 2009 és 2019. Az énekesnő mindig is feltűnő ruháiról, hajkoronájáról, sminkjéről volt híres, ám az utóbbi években visszavett ebből a feltűnő stílusból. Ma már a visszafogottabba sminket részesíti előnyben és a finom vonalú estélyiket.

9, Taylor Swift, 2010 és 2019. Fiatalos külseje ellenére, mégis van benne valami érett és komoly. Az énekesnő szintén több stílust próbált már ki, de kétségtelen, hogy ez eddig a legjobb.

10, Emma Stone, 2009 és 2019. A színésznő nem épp a legjobb sminktechnikáiról volt híres, ám most már úgy látszik neki is benőtt a feje lágya és olyan sminkeket csináltat magának, ami kiemeli a vonásait.

11, Michelle Williams, 2004 és 2019. A színésznő sokat küzdött a hajával, mert úgy érezte semmi sem áll neki jól. Az utóbbi időben extra rövid hajjal lehet őt látni a rendezvényeken és be kell vallanunk ez eddig a legjobb választás.

12, Kristen Stewart, 2009 és 2019. A színésznő 10 év alatt szinte 180 fokos fordulatot vett. Hosszú haját levágatta és már a szivárvány minden színben pompázott. Ugyanez elmondható sminkjeiről is, amik nem a visszafogottságról híresek.

13, Blake Lively, 2011 és 2019. A Gossip Girl, magyarul Pletykafészkek főszereplőjének nagyon jól áll az anyaság, ugyanis sokkal jobban kivirult. Nem beszélve arról mennyire jól áll neki ez az enyhén göndör hajkorona.

14, Scarlett Johansson, 2003 és 2019. A Fekete özvegyként ismert Scarlett is elég sok stílust kipróbált már mire rátalált a mostanira. Szerintem mind egyetértünk abban, hogy a hosszabb haj sokkal jobban áll neki, mint a rövid.

15, Pink, 2010 és 2017. Az énekesnő igazi színes egyéniség, akit leginkább különleges hangjáról és merész stílusairól lehet megismerni. Pink olyan gyakran váltogatta haja színeit, mint más az alsóneműjét, de egy ideje már szőke ciklonként láthatjuk őt a színpadon.

Neked kinek az átalakulása tetszett a legjobban?

betöltés...