Ez a 3 csillagjegy tud a legjobban hazudni. Te köztük vagy?

Vannak emberek, akiknek egyszerűen lételeme a kamuzás, és mindezt azért teszik, hogy mentsék a bőrüket, vagy másokat ne bántsanak meg. Addig-addig csűrik-csavarják a szálakat, míg ők jönnek ki legjobban egy adott szituációból. Van az a mondás, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát, de nem a cikkükben felsorolt csillagjegyek szülötteit. A hazugság egy igazi észjáték, ahol a legapróbb részletekre is emlékezni kell ahhoz, hogy ne gabalyodjon valaki bele a kamuiba. Mindegy, hogy az emberek mi okból kifolyólag folyamodnak ehhez, hazudni nagyon-nagyon csúnya dolog. Ha meg akarod tudni, hogy a csillagjegyed alapján te vagy a párod szoktatok-e kamuzni, akkor ideje elolvasni a lent lévő cikket.

1, Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei nem vetik meg maguktól a hazugságot vagy a füllentést, ám ezt csak abban az esetben teszik, ha pitiáner kis dologról van szó. A nagy és horribilis témákkal kapcsolatban mindig őszinték. Szóval, ha a barátod/barátnőd késik a randitokról mert állítása szerint hatalmas dugóban ül, akkor nagy valószínűséggel hazudott neked, és valami egészen más ügy van a dologban, például többször kinyomta az ébresztőjét és visszaaludt.

2, Halak

A Halak jegyében született személyek lelkiismeretfurdalás nélkül és profi módon tudnak kamuzni. Olyan jól fel tudja építeni a hazugságot, hogy képtelen eltévedni a részletek között, így soha az életben nem bukik le. Az Ikrek mentségére szóljon, hogy ő általában azért kamuzik, hogy ne bántson meg másokat, a Halak viszont ilyen apróságokkal nem törődik és lazán beletapos más lelkébe.

3, Mérleg

A Mérleg jegyűek a legnagyobb sztori mesélők az összes csillagjegy közül. Ha esetleg úgy érzik, hogy történetük nem elég érdekes, hajalmosak egy kicsit kiszínezni annak érdekében, hogy mások jófejnek és szórakoztató egyének tartsák. Olyan jól el tudja mesélni a dolgokat, hogy a hallgatóságnak egyáltalán nem esik le, hogy meséjük 80\%-a puszta füllentés volt.

Te benne vagy ebbe a három csillagjegybe? Ha igen, egyetértesz a fent említett infókkal?

betöltés...