10 dolog, amit minden nő elvár, egy párkapcsolatban.

Mivel minden ember különböző habitusú, ezért minden párkapcsolat más. Akadnak olyanok, akik minden percben együtt romantikáznak, van, akik pedig azt élvezik, ha nem fojtják meg egymást a szeretetükkel. Ha visszatekintetek előző párkapcsolataitokra, akkor világosan láthatjátok, hogy egyik nővel/ férfivel sem volt ugyanolyan a kapcsolat. Az emberek vagy jó vagy rossz tulajdonságokat hoznak elő az adott félből. A mai cikkünkben azt szeretnénk bemutatni, hogy a nők mi mindent tartana fontosnak egy párkapcsolaton belül. Melyek azok a fontos tényezők, melyek elengedhetetlenek a számukra. Íme hát a lista, ami felfedi az igazságot.

1, Az erős nők soha nem fogják megengedni a férfiaknak, hogy durvák és tiszteletlenek legyenek velük szemben. Tisztában vannak vele, hogy egy jó és egészséges kapcsolat alapja a kölcsönös tiszteleten. Ha a tisztelet eltűnik, akkor véget vetnek a kapcsolatnak.

2, A független nők olyan férfiakkal szeretnek lenni, akik tudják, hogyan kell eleget tenniük az igényeiknek és elvárásaiknak. Meg kell győződni arról, hogy a kiszemelt férfi valóban tisztában van a nők céljaival.

3, Egy magabiztos nő nem követeli párja minden figyelmét egy kapcsolatban, mert nincs rászorulva. Nem fogja bosszantani mindenféle hisztivel a párját, nem fogja rábeszélni olyanra, amit nem akar. Bőven ad személyes teret és szabadságot, ám ugyanezeket várj el a férfitól is.

4, A nők mindig is vágyni fognak a kedvességre és a szeretetre egy párkapcsolaton belül. Pontosan emiatt várják el a férfitól, hogy legyen kedves, szelíd, arany szívű és nagylelkű.

5, A nők soha nem fognak olyan férfiban megbízni, aki nem őszinte velük. Csak azzal létesítenek párkapcsolatot, akiről maximálisan tudják, hogy tisztességes és becsületes. Olyan partnerre vágynak, aki miatt nem kell gyanakvóan viselkedni. Fontos számukra, hogy akkor is őszintén tudjanak beszélni a másikkal, ha az nem túl kellemes téma.

6, A gyengébbik nem képviselői olyan férfira vágynak, aki nem fél kimutatni az érzéseit, nem fél előtte sírni.. stb. A férfiak büszke jellemmel vannak ellátva, ezért szégyellnek mások előtt szomorkodni. A nők szeretnék támogatni partnerüket és segíteni nekik a nehéz helyzetekben.

7, A nők szeretik a jó humorérzékű férfiakat. Persze tisztában vannak vele, hogy lesznek hullámvölgyek és stresszes helyzetek, tudják, hogy nem lesz mindennap ugyanolyan jó és örömteli. Fontos számukra, hogy a nehéz helyzetekben pozitív hozzáállással közösen megoldják a problémákat. A feszültségen pedig jó humorérzék sokat tudnak segíteni.

8, Egy nő olyan férfit szeretne maga mellé, aki türelmes és megértő. Annak ellenére, hogy mindent megtesz azért, hogy jól alakuljanak a dolgok, mindig lesznek olyan helyzetek, amire nem lesz hatással. Előfordul, hogy hibát követ el, de pont ezért van szükségük egy türelmes emberre.

9, Olyan férfiakra vágynak, akik mély érzelmekkel és szenvedéllyel vannak felruházva. Nemcsak a párkapcsolat felé, hanem a munka, a család és a célok felé is legyenek elkötelezettek. A szerelmi életükben teljesedjenek ki, mert ez is nagyban hozzájárul a boldogsághoz.

10, Kompromisszum kész férfi után áhítoznak, akivel mindig mindent meg lehet beszélni. Olyan ember kell melléjük, akivel megtalálják egy adott helyzetben az arany középutat. Fontos számukra, hogy érvekkel alá tudják támasztani a mondanivalójukat, és félre tudják tenni önző érdekeiket.

betöltés...