21 ember, aki élete legszokatlanabb élményét élte át.

Szinte nincs olyan ember a földön, aki ne rúgott volna már be, de úgy istenesen. Sajnos nem mindenki van tisztában a határaival ezért nagyon gyorsan be tud ütni a szeszes ital. Előfordul, hogy valaki annyira leissza magát a sárga földig, hogy utána indokolatlan dolgokat művel, például erdei állatokat etet, vagy taxit hív ahhoz, hogy hazamenjen, holott két percre lakik a bártól, esetleg elalszik egy buszmegállóban mondván úgy is nemsokára jön a busz és hazamegy. Természetesen olyan helyzeteket is előfordulnak, amikor nincs szükség semmiféle italra ahhoz, hogy elsőre káprázzon a szemünk, főleg akkor ha erdő közelében lakunk. A mai cikkünkben 21 szokatlan történetet hoztunk el nektek, amiken ma már nevetnek az emberek, de abban a pillanatban igencsak megbotránkoztak a látottakon.

1, Kiderült, hogy tegnap este egy darab bacont adtam ennek a macskának és eljött velem haza. Másnap reggel arra keltem, hogy ott dorombol mellettem.

2, A tegnapi nap folyamán férjhez mentem, és erre a látványra keltem fel.

3, Reggelente arra ébredtem, hogy ez a liba a házam tornácán hangoskodik. Másnap reggel megleptem, és adtam neki egy szerenádot, erre ő hálája jeléül odafészkelt és tojásokat rakott.

4, Szombat reggelre az udvarom úgy nézett ki, mintha egy Disney mese lenne. Mindenhonnan őzek, madarak, nyulak és egyéb állatok futottak elő.

5, Egy kicsit felöntöttem a garatra és úgy gondoltam, hogy szunyókálok a busz érkezéséig. Arra ébredtem, hogy valaki el akarja lopni a nadrágom, és amikor kinyitottam a szemem ezt láttam.

6, A legjobb barátomék esküvője előtti napon azonnal meg kellett műteni, egy órával a ceremónia előtt ott voltak nálam, hogy meglátogassanak. Ők tényleg igaz barátok.

7, Olyan érzésem lett mikor kiléptem a házból, mintha belecsöppentem volna Hitchcock – Madarak című filmjébe.

8, A kedvesem egy madár-rehabilitációs központban dolgozik, és egyik nap arra mentem haza, hogy ez a cuki kis bagoly rajta ül.

9, Amikor vasárnap délelőtt kinéztem az ablakon azt vettem észre, hogy egy rókacsalád játszik az udvaromban.

10, A háttérben lévő fiatalember, egy kicsit többet ivott a kelleténél és az előtérben látható két rendőr úgy gondolta, hogy hazaviszi. A srác másnap lapozgatta a képeket, és erre a szelfire bukkant.

11, Szombat reggel arra ébredtem, hogy fura zajok jönnek a konyhámból. Felkeltem, hogy utánajárjak és láttam, hogy egy bagoly fióka a mosogatómban van.

12, Már 15 éve élek itt, de még egyszer sem láttam medvéket a ház körül ólálkodni. Egyik reggel viszont megláttam, hogy a kerítésemen kettő medvebocs egyensúlyozik.

13, Minden hajnalban ki szoktam menni WC-re és megláttam, hogy a lakótársam egy dobozban alszik a szoba közepén. Azt hiszem kicsit kiütötte magát.

14, Kijöttünk a hétvégén az erdőre kempingezni a családdal és az öcsém kitalálta, hogy ő bizony a csillagos ég alatt fog aludni. Erre a látványra ébredt reggel.

15, Tegnap egy kicsit többet ittam a kelleténél és reggel ez a látvány fogadott a telómban. Kiderült, hogy Ubert hívtam, annak ellenére is hogy a bár mellett lakom két percre.

16, A nagynéném Afrikában vett egy házat, ami ki szokott adni. Egyik nap azonban kapott egy hívást, hogy azonnal menjen, mert egy nem kívánatos vendég telepedett le a medencében.

17, A gondosan elültetett fűszernövényeimet valakik teljesen kiásták és eltüntették. Na vajon kik lehettek az elkövetők?!

18, Új bejárati ajtót vettünk, hogy több fény legyen a folyosón. Azzal viszont nem számoltunk, hogy a Gyűrűk urában fogjuk érezni magunkat, ha besüt rajt a nap.

19, Tegnap vadkacsa pörköltet csinált a feleségem ebédre, amit a teraszon ettünk meg. Másnap egy feldühödött vadkacsa család tobzódott az ajtó előtt. Úgy látszik itt gyorsan terjednek a hírek.

20, Hétvégén sikeresen arra ébredtem, hogy az egyik szomszéd üvölteti az Aerosmith egyik dalát. Amikor már elvesztettem a türelmem és ki akartam szólni neki, megláttam, hogy a házunk előtt maga az Aerosmith banda tart koncertet.

21, Egyik este a munkából hazaérve ez a látvány fogadott az erkélyemen. Na már most egy tízemeletes ház hetedik emeletén lakom, macska nélkül. Fogalmam sincs, hogy kerülhetett ő ide.

Ti éltetek már meg hasonlót?

betöltés...