Véget ért a világ legnézettebb sorozata. A színészek könnyes szemekkel vettek búcsút tőle.

A világ legjobb és legszórakoztatóbb amerikai sorozata 12 év után sajnálatos módon véget ér, melyet mind a rajongók, mind pedig a sorozatbeli színészek nagyon nehezen viselnek. Egy egész világ nézte, Penny, Sheldon Cooper, Leonard Hofstadter, Howard Wolowitz, Rajesh Koothrappali, Bernadette Rostenkowski és Amy Farrah Fowler mindennapjait. Aki lemaradt volna erről az izgalmas sitcomról annak egy rövid ismertetőben elmondjuk, mi is történt benne.

Sheldon és Leonard elméleti, valamint kísérleti fizikusok a Caltech Egyetemen, ám életük fenekestül felfordul, amikor a szomszéd lakásba egy meglehetősen csinos és szemrevaló lány költözik, akit Pennynek hívnak. A két jó barát megismerkedik a lánnyal és ekkor indul be az egész sorozat. Leonardnak feltett szándéka kapcsolatot létesíteni Pennyvel, ám ő a rossz fiúkra bukik, de a folyamatos csalódások és Leonard rendszeres ostromlása miatt évek múltán beadja a derekát és hozzá megy feleségül. Howard és Rajesh kapcsolata mindenkit meglep, hiszen többen is azt gondolják, hogy egymáshoz vonzódnak, ám mikor Howard elveszi Bernadette-t, a kapcsolatuk egy szerelmi háromszöggé alakul át, mert Rajesh mindig ott van a nyomukban. Sheldon is egy idő után megtalálja Amy-t, aki elfogadja őt úgy ahogy van, és hosszú-hosszú évek múltán ő is beadja a derekát és elveszi a lányt feleségül. Már csak Rajesh maradt hoppon, aki olyan romantikus és nyálas, hogy elüldözi maga mellől a nőket.

Az utolsó epizódot 2019. május 16-án adják le Amerikában, s hozzánk körülbelül egy héttel később kerül adásba a Comedy Central-on, ahol már szinkronosan nézhetjük meg a befejező részt.

A szereplők el vannak keseredve, hogy már nem dolgozhatnak tovább együtt és ez a remek sitcom itt véget ér. Többen is kiposztolták Instagramra, hogyan is éreznek ezzel kapcsolatban. Azt tudjuk, hogy a Sheldont alakító színész, Jim Parsons annyira nincs elkeseredve, hiszen miatt ér véget a sorozat, mert más szerepekben is ki szeretné magát próbálni. Mivel a készítők nem akarták se kiírni a sorozatból, se új színészt a karakter helyébe tenni ezért úgy döntöttek, hogy a 12. évad lesz az utolsó évad.

Kaley Cuoco, aki Penny-t alakítja először olyan fotót tett közzé közösségi oldalán, ahol könnyes szemekkel vesz búcsút a sorozattól.

Egy újabb képen pedig a szövegkönyve látható, ami tele van dobálva összegyűrt és elhasznált papír zsebkendőkkel.

A Bernadette-t alakító Melissa Rauch, aki mint említettük Howard feleségeként tetszelgett egy nagyon megható összebújós csoportképet tett fel az Instagram oldalára, amihez azt írta, hogy:

“Mert még nem sírtam eleget az utolsó rész felvétele alatt és után.”

Egy újabb képen az egész banda látható.

A Két pasi meg egy kicsi készítője Chuck Lorre, Bill Prady-vel karöltve állt neki az Agymenők című sorozat első évadának, ami hatalmas sikert aratott, mind Amerikában, mind Magyarországon egyaránt, aminek köszönhetően további három évadot is berendeltek. Ám hónapokkal ezelőtt bejelentették, hogy a 12. évad lesz az utolsó és utána véget ér mindenki kedvenc sorozata.

Titeket, hogyan érint, hogy ez a remek sitcom egyszer s mindenkorra lezárul?

betöltés...