26 lebilincselő tény Lady Gagaról, amit biztos nem tudtál az énekesnőről

Amikor Lady Gaga szerepet kapott a “Csillag születik” című filmben Bradley Copper oldalán, akkor konkrétan a csapból is ő folyt. Szinte mindenki mindent meg akart az énekesnőről tudni, ezért órákon át képesek voltak bújni az internetet, hogy jó pár érdekes, szaftos infót megtudjon róla. Így derült ki, hogy milyen ügyi voltak régen, hogy van egy saját férfi alteregója, hogy mi a kedvenc virága, milyen nemhez vonzódik, honnan ered művészneve és a többi. Ha esetleg lemaradtál volna az ilyen és ehhez hasonló érdekességekről vele kapcsolatban, akkor van egy jó hírünk ugyanis ma róla hoztunk el pár infót.

1, Lady Gaga eredeti neve Stefani Joanne Angelina Germanotta.

2, Sokan nem tudják, hogy művészneve a Queen rockegyüttes “Radio Ga ga” című számából ered.

3, Az énekesnő kedvenc színe a levendula és a fekete.

4, Lady Gaga minden lehetőséget és esélyt megragad, hogy kreatív nőket és férfiakat karoljon fel.

5, Sokan nem tudják, de ő egyáltalán nem rajong a macskákért. Kutyabarátnak tartja magát és ezt mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy videoklipjeiben is német dogok jelennek meg.

6, Szülei teljesen hétköznapi emberek, akik mindenben támogatják gyermeküket még akkor is, ha a nyilvánosság előtt ki is veri a biztosítékot.

7, Testvére, Natali Germanotta divattervezőként tevékenykedik. Többször feltűnt már Gaga mellett a vörös szőnyeges rendezvényeken, sőt az egyik videoklipjében is megjelent.

8, Az énekesnő a balkezesek táborát erősíti.

9, Gaga mindkét nemhez vonzódik, “Poker Face” című számában pedig egy az egyben eme irányultságról énekel.

10, Lady Gaga – Telephone című számát ő és Rodney Jerkins írta. Kezdetben az “Underground” címet adták neki, azonban ezt megváltoztatták.

11, 2010-ben ő lett a világ második legmeghatározóbb előadója.

12, Ugyanabba az iskolába járt, ahova Paris és Nicky Hilton. Mindnyájan a New York City Sacred Heart nevű vallásos iskolában folytatták tanulmányaikat.

13, Leghíresebb és egyben legjobb barátai: Perez Hilton (blogger), Beyoncé, Elton John és Katy Perry.

14, Az énekesnő profi zongorista. 4 éves korában autodidakta módon tanult meg játszani rajta. Azóta még tovább fejlődött és ma már nincs olyan koncert, ahol legalább egy dalt ne általa adna elő.

15, Gaga imádja a rajongóit, egyszer majdnem 310 ezer forintnak megfelelő összegért rendelt nekik pizzát, mert megvárakoztatta őket.

16, A “Born This Way” című dala olyan népszerű lett, hogy az első 5 napban egymillió példányt adtak el belőle. Ezzel az eredménnyel pedig rekordot döntött.

17, Egy interjúban elmondta, hogy bárhova is megy, kedvenc kávéscsészéjét és annak tányérját mindig magával viszi. Ezáltal érzi magát otthon.

18, Az énekesnőnek nem a “Csillag születik” volt az első filmes szerepe. 2008-ban feltűnt a “The Hills” című sorozatban is.

19, 2011-ben az MTV Video Music Awards gálán saját, férfi alteregója képében jelent meg, akit csak úgy emlegetnek Jo Calderone.

20, Az énekesnő mindig kiáll amellett, amiben hisz, ezen kívül pedig igazi aktivista, nem egyszer kiállt azon emberek mellett, akik saját nemükhöz vonzódnak.

21, Számtalan jótékonysági rendezvényen vesz részt. Több, mint 153 millió forintot adományozott a haiti katasztrófaelhárításra.

22, A 2010-ben megrendezett MTV Video Music Awards gálán valódi húsból készült ruhát viselt, amit Franc Fernandez tervezett. A ruha összesen 22 kilót nyomott.

23, Lady Gaga kedvenc virága a fehér rózsa.

24, Több Facebook követője van, mint az egykori amerikai elnöknek Barack Obamanak és Justin Biebernek.

25, 19 évesen otthagyta az egyetemet, hogy zenei karrierbe kezdjen. Állítása szerint 10 perc alatt írta meg világslágerének a “Born This Way-nek” a szövegét.

26, Ha már dalszöveg, olyan hírességeknek és együtteseknek írt dalszöveget, mint Britney Spears, Fergie és a Pussycat Dolls.

betöltés...