Egy ittas férfi megrongálta L.L. Junior kisfiának sírját

L.L. Junior kisfia, a négyéves Dávidka tavaly tragikus körülmények között vesztette életét Zuglóban, ahol egy autós elgázolta őt, amikor a kisfiú kitépve magát édesanyja kezéből kirohant az úttestre. A kicsi életéért sokáig küzdöttek a mentősök, de már nem tudták megmenteni őt.

A szülők a tragédia után összeszólalkoztak, az interneten üzengettek egymásnak és mindketten nagyobbik fiuk, Lacika felügyeletét akarták. Végül sikerült megegyezniük a kisfiú közös felügyeletében, de az események azóta is zajlanak.

Májusban már arról érkeztek hírek, hogy az énekes egykori kedvesét, Hopp Csillát gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítja a rendőrség.

“Hétfői napon ügyfelemet gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsította meg az ügyészség. Nem tettünk vallomást, és panasszal éltünk, mert nem értünk egyet a gyanúsítással és mert a dokumentum tartalma nem felel meg a valóságnak” – nyilatkozta akkor Csilla jogi képviselője.

Ezúttal Junior újabb szörnyű eset miatt került a címlapokra. Dávidka sírját ugyanis, megrongálták. A Fiume úti temetőben egy ittas férfi, állítólag véletlenül kárt tett a kisfiú síremlékében. A fehér márványtömb májusban készült el, ahova az énekes rajongói gyakran zarándokolnak el.

A tettest feltehetően jó szándékkal érkezett a sírhoz, elmondása szerint csak fotózkodni szeretett volna. A férfi ittas állapotban volt, ennek következtében megbotlott, elesett és megrongálta Dávidka sírhelyét. Ledöntötte a kisfiú arcképével ellátott márványtömböt, illetve néhány vázát is összetört.

A sírkert biztonsági szolgálata észrevette a férfit és azonnal értesítették a rendőrséget, akik rövid időn belül meg is érkeztek a helyszínre.

“A fickó tört-zúzott a sírnál. Imbolygott, néha meg is kapaszkodott a sírban. Állítólag egy fényképet akart csinálni a sírkőről, de amikor elővette a telefonját, megbotlott és ráesett Dávidka sírjára. Törtek a díszek, letört a sír teteje, majd a pasas szentségelni kezdett és megpróbált feltápászkodni. A biztonságiak pillanatok alatt ott termettek. Szakszerűen felsegítették a pasast, majd egyikük telefonált, vélhetően a rendőrséget hívta, hiszen hamar megjelent egy rendőrautó” – mondta egy szemtanú.

“A temető biztonsági szolgálata a Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. július 18-án 17 óra 30 perckor tett bejelentést, hogy a temetőben sírrongálás történt. A rend­őrök a helyszínen megállapították, hogy egy síremlék feliratot tartalmazó része a fedőlaptól elvált, eldőlt és abból kisebb darabok törtek le. A helyszínen a rendőrök egy férfivel szemben intézkedtek és előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök később megállapították, hogy a férfi a síremlékre rátámaszkodott, ezért a síremlék ledőlt, aminek következtében az megrongálódott. A férfi részéről szándékosság nem merült fel, az eset gondatlanságból történt, így büntetőeljárás nem indult” – tájékoztatott a Budapesti Rendőrfőkapitányság.

Több szemtanú is megerősítette, hogy a férfi tört-zúzott Lesi Dávid sírjánál. Többször megkapaszkodott a sírban, folyamatosan imbolygott. A sírkőről szeretett volna egy fotót készíteni, de amikor zsebéből elővette telefonját, megbotlott és Dávidka sírjára esett, ráadásul olyan szerencsétlenül, hogy össze is törte azt. Letört a sír teteje, a rajta lévő díszek, majd nem oda illő szavakat használt és megpróbált felállni, de nem sikerült neki.

betöltés...