Íme 15 nő, akinek megjelenése teljesen megváltozott egy orrműtét után

A mai világban egyre nagyobb szerepet játszik a nők életében, hogy tökéletesek legyenek. Sajnos azonban a tökéletesség nagyon szubjektív dolog, pontosan úgy, mint a szépség. Sokan a közösségi oldalakon látható hölgyek miatt érzik úgy, hogy egyáltalán nem szépek ezért nincsenek is magukkal megelégedve. Ma már egy plasztikai műtét olyan gyakorivá és szabvánnyá vált, mint például egy anyajegy levétel. Mivel az arc megjelenése nagy mértékben függ az orr formájától, ezért nem mindegy, hogy az egyenes, széles, turcsi, vagy boszis. Statisztikai adatok alapján az emberek, főként a férfiak sokkal inkább előnyben részesítik a kis és keskeny orrú hölgyeket, ezért, ha valakinek nem ilyen, egy egyszerű plasztikai műtéttel tesz róla, hogy olyan legyen. A mai cikkünkben 15 hölgy döntött úgy, hogy a boldogság és a kiegyensúlyozott élet érdekében megcsináltatja orrát.

1, Ez a nő nem bírta tovább, hogy az orra olyan mint egy malacnak, ezért megműttette, és most sokkal boldogabb, mint valaha.

2, Ez a fiatal hölgy mindig is utálta “boszorkánynak” beállított orrát, ezért úgy döntött megcsináltatja.

3, Szó szerint teljesen átalakult ennek a nőnek az arca, miután plasztikáztatta az orrát.

4, Egy lány, aki visszakapta az önbizalmát, miután keskenyíttetett az orrán.

5, Egy nő, aki nem volt elégedett természetes orrával, és megműttette, Most szó szerint 10 évet letagadhatna.

6, Nincs is annál rosszabb, mint mikor az orrod az, ami teljesen elrontja az összképet. Nos a hölgy pontosan tudja ez milyen.

7, A műtét után sokkal fiatalosabb és sokkal finomabb vonásai lettek.

8, Ennek a hölgynek mindig is ferde volt az orra, ami nagyon nem tetszett neki, így összegyűjtötte a pénzt, arra, hogy kés alá fekhessen.

9, Teljesen más egy emberi arc, ha szép orr ékesíti azt. Nem?

10, Ennek a nőnek nagyon határozott, karakteres arca volt, amit leginkább az Avatárban látható “na’vikhoz” hasonlítottak. Ezt megelégelve átalakíttatta az orrát.

11, Mintha nem is ugyanaz az ember nézne vissza ránk a képekről. Ennyit számít ha valaki kis és keskeny orral rendelkezik.

12, Mintha nagymamát és unokáját látnánk a két képen, pedig valójában a nő egy és ugyanaz a személy.

13, Ez a hölgy sem volt túlságosan megelégedve azzal az arccal, amivel isten megteremtette, ezért úgy érezte a boldogságért muszáj megcsináltatnia az orrát.

14, Újabb példa arra, mennyire meg tudja keseríteni egy nő lelkét, ha ne szép orra van. Orrplasztikával ma már bármilyet lehet csináltatni.

15, Egy hölgy, aki megint kb 5-10 évet le tudna tagadni a korából a műtét után.

Neked milyen az orrod? Megcsináltatnád, ha nem, akkor midet változtathatnád meg, ha lenne rá pénzed?

betöltés...