8 színész, aki gyerekként vált híressé

Nagyon sok nagy színész elég hamar ismert lett és sajnos a legtöbb a süllyesztőben végezte. Néhányan még játszották pár filmben, de nem igazán ért el senki sem átütő sikert. Nem miattuk, hanem egyszerűen nehezen törtek ki az adott szerepből.

  1. Brooke Shields- Kék Lagúna

A színésznő mindössze 14 éves volt, amikor a filmet forgatták, így csak testdublőr jöhetett szóba a kényes jeleneteknél. Később el kellett ismernie, hogy nem meztelenkedett. Az utóbbi években sokszor lehetett hallani róla, de igazán nagy filmben nem játszott azóta.

2. Christopher Atkins – A kék lagúna

A színész ekkor volt 18 éves, és volt az első nagy mozifilmje. Később játszott még a Dallas-ban is, és horrorfilmben is szerepelt.

3. Anna-Sophia Robb – A Boszorkány-hegy

Elég fiatalon lett ő is híres, azonban a kora ellenére eléggé nehéz hangvételű filmekben szerepel. Nem igazán láttuk még vígjátékokban.

4. Alexander Ludwig – A Boszorkány-hegy

A kanadai származású színész 9 évesen kapott először szerepet. A Boszorkány-hegy című filmben az egyik főszerepet játszotta, de az igazán nagy ismertséget az Éhezők viadala hozta meg. 2014-ben pedig beválogatták a Vikingek című sorozatba.

5. Alexa Vega – Kémkölykök

5 éves korában tűnt fel először a mozivásznon. Szerepelt a Vészhelyzet című sorozatban, a Dennis, a komiszban, de az igazi hírnevet a Kémkölykök hozta meg számára. Ebből több rész is született, melyben szintén játszott.

6. Dary Sabara – Kémkölykök

Daryl Sabara amerikai film és TV színész. Legismertebb szerepe Juni Cortez a Kémkölykök című filmsorozatban, azóta nagyobb filmekben nem láttuk. Sorozatban többet láttuk, szerepelt többek között a Dr. House-ban, A Gyilkos elmékben.

7. Chez Starbuck

Viszonylag kevés szerepet kapott, azonban ettől függetlenül elég nagy hírnévre tett szert. Itthon kevésbé ismert, inkább a tengertúlon.

8. Henry Thomas

Filmes karrierjét 1981-ben kezdte Az utolsó telefonhívásban. Nagyon hirtelen, nagy népszerűségre tett szert. Nem igazán szerepelt vidám filmekben, inkább horrorban vagy thrillerben.

betöltés...