15 híresség, akik úgy néznek ki, mintha egy napot se öregedtek volna 10 év alatt.

Mindenki tudja, hogy a hírességek élete nem annyira könnyű, mint ahogy azt sokan elképzelik. Míg mindenki a fényűzést, a pompát és a rivaldafényt látja, addig csak kevesen veszik észre, mennyire stresszes is az életük. Állandóan a figyelem középpontjában vannak, nincsen magánéletük, egy lépést sem tehetnek paparazzók nélkül és a többi. Ezek-mind-mind meg tudják viselni a lelküket és aki sokat stresszel, arra bizony kiülnek az öregedés jelei. Ám a mostani cikkünkben, olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akik úgy néznek ki, mintha egyetlen napot sem öregedtek volna az elmúlt 10 év alatt. Persze van aki átesett néhány plasztikai műtéten, de bizonyára akadnak olyanok is, akik jó géneket örököltek a szüleiktől, nagyszüleiktől. Lássuk, hát ezeket az örök fiatal színészeket, színésznőket és előadóművészeket.

Pharrell Williams, énekes – 46 éves. Legismertebb dala a”Happy”.

Salma Hayek, színésznő – 52 éves. Legismertebb filmjei, a “Las Bandidas”, “Nagyfiúk 1-2” és a “Desperado”.

Debra Messing, színésznő – 50 éves. Legismertebb filmje a “Derült égből Polly”.

Penélope Cruz, színésznő – 44 éves. Legismertebb filmjei a “Las Bandidas”, “A karib-tenger kalózai” és a 2017-es ” Escobar”.

Will Smith, színész – 50 éves. Legismertebb filmjei a “Bad Boys”, “A legenda vagyok”, “Men in Black – Sötét zsaruk”.

Eva Longoria, színésznő – 44 éves. Legismertebb filmjei a “Született feleségek” és “Csak a testemen át”.

Naomi Campbell, szupermodell – 48 éves. A Victoria’s Secret modellje.

Hugh Jackman, színész – 50 éves. Legismertebb filmjei a “Farkas”, “X-men”, “A legnagyobb showman”.

Julianne Moore, színésznő – 58 éves. A legismertebb filmjei a “Hannibal”, “Az éhezők viadala – A kiválasztott” és a “Kingsman: Az aranykör”.

Julia Roberts, színésznő – 51 éves. Legismertebb filmjei a “Micsoda nő!”, “Sztárom a párom”, “Ízek, imák, szerelmek” az “Oltári nő”.

Christina Ricci, színésznő – 39 éves. A legismertebb filmjei a “Casper”, “Az Álmosvölgy legendája” és az “Addams family – A galád család”.

Demi Moore, színésznő – 56 éves. Legismertebb filmjei a “G.I. Jane” és a “Ghost”.

Jennifer Lopez, énekesnő, színésznő – 49 éves. Legismertebb filmje az “Álmomban már láttalak”, “Szeretném, ha szeretnél”, “Anyád napja”.

Matthew McConaughey, színész – 49 éves. Legismertebb filmjei “A Wall Street farkasa”, “Magic Mike”, “Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt”.

Jennifer Love Hewitt, színésznő – 40 éves. Legismertebb filmjei a “Szellemekkel suttogó”, “Ügyféllista”, “Tudom mit tettél tavaly nyáron”.

Szerintetek is ugyanúgy néznek ki, mint 10 évvel ezelőtt?

betöltés...