Te melyik szereplő vagy a Harry Potterből? – A horoszkópod megadja a választ

Gyerekként mindannyian legalább egyszer belebújtunk valamelyik kedvencünk bőrébe vagy öltöttük magunkra filmbéli karakterének valamelyik ruhadarabját. A Harry Potter-sorozat részeinek megjelenése után eleinte újságokban karikázgatva, majd internetes tesztekből igyekeztünk kideríteni, hogy vajon melyik Harry Potter karakter lehetünk. Most viszont, a csillagjegyed alapján megkapod a választ erre a nagy és téged oly régóta foglalkoztató kérdésre.

Kos (03. 21-04. 20.): Ginny Weasley

Temperamentumos vagy, de jól ellensúlyozod a nyitottságoddal és lelkesedéseddel. Sokan forrófejűnek tartanak, de túlságosan félnek tőled ahhoz, hogy ezt meg is mondják neked. Imádod a kalandokat és a függetlenséget, semmitől nem rettensz meg még akkor sem, ha kapcsolatokról van szó. Soha nem kérsz bocsánatot és nem elégszel meg senkivel, hacsak nem olyan erős, mint te vagy.

Bika (04. 21-05. 20.): Ron Weasley

Nagyon makacs ember vagy, de mindig a jó barátokra teszel szert. Szereted a komfortos helyzeteket, a nagy kajálásokat és persze a bulikat, így soha nem mondasz nemet a meghívásokra. Előfordulhat, hogy egyesek felszínesnek tartanak, pedig ez egyáltalán nem igaz, csupán csak az érzelmeid ragadnak el néha. Sok helyzeten öntörvényű vagy, de így is minden szituációban találsz valami szórakoztatót.

Ikrek (05. 21-06. 21.): Draco Malfoy

A Harry Potter-sorozatban Draco az, akinél a kettős személyiség kitűnően megmutatkozik. Ő az, aki kettős életet él és azt is megtartja magának, mi folyik a felszín alatt. A csillagjegyek többsége elnyom téged, de ez csakis azért van, mert irigyek a képességeidre. Egyszerre vagy rejtélyes és könnyen alkalmazkodó.

Rák (06. 22-07. 22.): Rubeus Hagrid

Ki másnak lehetne nagyobb szíve, mint az örökké Harryt féltő Hagridnak. Imádod a családod, a barátaid és persze az állatokat is. A hangulatod gyakran változik, olykor bizonytalan vagy, de ezt jól ellensúlyozod azzal, hogy a leghűségesebb csillagjegyek egyike vagy. Kívülről erős páncél borít, de belül rendkívül érzékeny vagy.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): Harry Potter

Ki más lehetne az Oroszlán, mint Harry Potter. Te vagy mindennek a középpontja, de nem vagy egocentrikus. Született vezér alkat vagy, mindig mindenkit el tudsz igazítani. Vonzod a hűséges barátokat, akik bármit megtennének érted és ez fordítva is pontosan így van. Emellett pedig rendkívül erős személyiséggel rendelkezel.

Szűz (08. 24-09. 23.): Hermione Granger

Maximalista és precíz ember vagy, felkészült és rendezett. Tele vagy önbizalommal. Néha úgy tűnhet, hogy szűk látókörű és hisztis vagy, de ez persze egyáltalán nem igaz. Belül szenvedélyes vagy, ez pedig arra ösztönöz, hogy mindig a helyes irányba tereld a dolgokat.

Mérleg (09. 24-10. 23.): Remus Lupin

Te képviseled az egyensúlyt a csillagjegyek között, így az emberek életében is. Igyekszel harmóniát teremteni az életedben még akkor is, amikor épp nem terveid szerint alakulnak a dolgok. A folyamatos egyensúlyozás olykor döntésképtelenné tesz, de végül mindig a helyes útra tévedsz. Minden döntésed előtt pontosan átveszed az összes lehetséges opciót.

Skorpió (10. 24-11. 22.): Bellatrix Lestrange

Természetesen nem azt állítjuk, hogy minden Skorpió olyan erőszakos, mint ő, inkább csak azt, hogy szenvedélyesebb, erősebb és ellenállóbb vagy, mint a többi csillagjegy. Az emberekhez mindig hűséges vagy, de amikor titokzatosnak kell lenned, akkor az vagy. Bármit képes vagy túlélni, érzéseid mélyek, illetve azok az emberek is tisztelnek, akik nem feltétlenül értenek veled egyet.

Nyilas (11. 23-12. 21.): Sirius Black

Te vagy a legszórakoztatóbb az összes csillagjegy közül, így minden bulilista élén te szerepelsz. Imádod az életet, senki sem foghat vissza téged, sőt, még a legsötétebb időkben is optimista tudsz maradni. Hiszed, hogy bármi lehetséges, független vagy és nem utolsó sorban te vagy a legszabadabb és a legönzetlenebb a csillagjegyek közt.

Bak (12. 22-01. 20.): Perselus Piton

A csillagjegyek között te vagy a legtürelmesebb és ambiciózusabb. Bármilyen helyzetet képes vagy megoldani, az idődet pedig bravúrosan osztod be. Az emberek ugyan nem mindig tudják, hogy mi jár a fejedben, de ezt különösen élvezed. Olykor hidegnek tűnsz, de ha szerelemről vagy szeretetről van szó, akkor mindenre képes vagy. A kemény külsőd mögött egy reménytelenül romantikus személy bújik meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.): Albus Dumbledore

Az emberek többsége különcnek gondol téged, de ez egyáltalán nem zavar és nem is érdekel. Előrelátó és rendkívül kreatív vagy. Utálóidra egy perc figyelmet sem fordítasz. Humanitárius személyiséged elkötelezetten dolgozik a felsőbb jó ügy érdekében. Gyors problémamegoldó készséggel vagy megáldva, valamint szereted, ha a körülötted lévő emberek hűségesek irántad.

Halak (02. 20-03. 20.): Luna Lovegood

Álmodozó, érzékeny, rejtélyes és a legtehetségesebb vagy a csillagjegyek közt. Keresed a csodát, ezért az emberek néha nem értenek meg. Mindig kitűnsz a tömegből, illetve túl érzékenyen reagálsz a meg nem értettségedre. Kitartásod bámulatos, fantáziád pedig rendkívül vad. Imádsz kötődni azokhoz az emberekhez, akik értékelik a kreativitásod.

betöltés...