Íme 17 férfi, aki mellett egyszerűen képtelenség unatkozni.

Sajnálatos módon nem tudjuk jobban kihangsúlyozni, hogy a férfia és a nők mennyire különböznek egymástól. De nemcsak gondolkodásban, ohh nem… nagyon sok mindenben, például a problémák kezelésében, vagy a rájuk bízott feladatok elvégzésében. A férfiak egészen sajátos módot választanak arra, hogy egy kiadott feladatot elvégezzenek, többnyire az ő módszerük a nők agyában nem fordul meg. Ennek tudatában a gyengébbik nem képviselői félve kérik meg őket egy szívességre, mert nem tudják milyen meglepetés vár majd rájuk, mikor hazaérnek. Mai cikkünkben olyan férfiakat gyűjtöttünk össze, akik mellett egyszerűen képtelenség unatkozni. Olyan gondolkodás és leleményesség jellemzi őket, amire nem lehet szavakat találni.

1, “Megkértem a férjem, hogy felejthetetlenre rendezze meg a gyerekeink szülinapját. Nos, mondanom sem kell, hogy óriási sikert aratott ezzel.”

2, “A párom állandóan az ajakbalzsamomat szagolgatta, mert nagyon tetszett neki az illata. Egyik nap nem bírta tovább és beleharapott.”

3, “A barátom meglepett engem azzal, hogy végre elmosogatott. El sem tudom képzelni, hogy csinálta ezt.”

4, “A férjemmel el kellett mennünk a bankba, ám ő már nagyon unta a várakozást. Egyszer nem figyeltem rá, és a gyereksarokban bukkantam rá.”

5, “A férjem ki nem állhatja, mikor a falnak csapom az ajtót. Ezt megelégelve eldöntötte, ha törik, ha szakad leszoktat róla. Ezt a módszert választotta.”

6, “A pasim egyedi módon közelít meg mindent, így nem csalódtam benne, mikor a kezemet is sajátod módszer szerint kérte meg.”

7, “Szerettem volna egy kicsit fogyni, és a férjem úgy döntött, hogy különböző képekkel fog motiválni engem. Például, amikor ki akarom nyitni a hűtőt ez fogad.”

8, “A férjem szeretett volna velem egy közös képet készíteni, a terhességem idején. Ez lett az eredménye. (Pocakra írt felirat: Baba – Jégkrém)”

9, “A férjem tökéletesen tudja, mit szoktam művelni készülődés közben, ezért eldöntötte, hogy a kezébe veszi az irányítást.”

10, “A kedves férjem nem borította ki a tejet, hanem ezzel az egyedi módszerrel próbálta felhívni a figyelmem, hogy már megromlott.”

11, “A párom minden létező rovartól és bogártól irtózik, ezért egy köpőcső segítségével vadászta le a házunkba betolakodó csótányt.”

12, Vagy nem mosott soha kezet, vagy a felesége folyamatosan utántöltötte a tudta nélkül.

13, “A férjemnek az a legnagyobb szórakozás, hogy különböző arcokat rajzol azokra a zöldségekre és gyümölcsökre, amit megvásárolok, de nem eszek meg.”

14, “A férjem panaszkodott, hogy minden mosás után egyre kisebb lesz a pulóvere. Mivel nem hittem el neki, ezt a képet küldte, bizonyításképp.”

15, “A feleségem naivan megkért, hogy válasszam ki én a függönyt a kád elé. Nos meg kell jegyeznem, hogy nekem van a legvonzóbb feleségem a világon.”

16, “A férjem ezzel próbált megnyugtatni, hogy máskor is nyugodtan kettesben hagyhatom őket a gyermekünkkel.”

17, “Sokszor panaszkodom, hogy meghíztam, erre a férjem ezzel az üzenettel lepett meg engem az egyik reggel. Olyan édes.”

Nektek is ilyen párotok van?

betöltés...