Ez a 3 csillagjegy, mindig a rossz fiúkat vonzza be

Mind tisztában vagyunk vele, hogy az érzéseinknek nem tudunk parancsolni. Ha a szív egyszer szerelembe esik, nagyon nehéz a józan észre hallgatni ezért a legtöbb esetben azt nem is vesszük figyelembe. Tudtátok, hogy a csillagjegyek alapján könnyen ki lehet következtetni, hogy ki-kire bukik? Vannak, akik a romantikus embereket részesítik előnyben, mások viszont a rosszfiúkat. Van néhány jegy, akik ha akarják, ha nem de az utóbbi kategóriába tartozó személyeket fogják vonzónak tartani és természetesen magukhoz vonzani.

A legnagyobb probléma ezekkel a férfiakkal az, hogy tudják magukról, hogy vonzók, helyesek, külsőleg jól néznek ki, ezt pedig nagyon szívesen ki is használják, mert ezáltal nő az ő önbecsülésük és önbizalmuk is. Bár az övék már igencsak a plafont súrolja, de mindig kapva kapnak a lehetőségen, hogy ezt még tovább növeljék.

Ha ezen személyek párkapcsolatban élnek, akkor kedvesük nagyon szenvedhet, mert nem mindenki tudja jó szemmel nézni, hogy a párja előtte flörtöl. Könnyedén össze tudják törni párjuk szívét, amivel voltaképpen ők is tisztában vannak mégis kockáztatnak. A nők többsége abban a reményben létesít párkapcsolatot egy ilyen férfival, hogy ő majd képes lesz a szeretetével megváltoztatni és nem lesz ennyire rámenős meg flörtölős. Sajnos ez nem így működik és a vége mindig szomorúság, bánat, könnyek és depresszió lesz.

Na, de hogy mely jegyek is ezek, és, hogy te köztük vagy-e az mindjárt kiderül.

1, Rák

A Rákokkal az a legnagyobb probléma, hogy egyetlen másodperc alatt megbíznak az emberekben, és mivel nagyon romantikus, érzelmes személyiség jellemi őket, ezért könnyedén össze tudják törni a szívüket. Még abban az esetben is szíve választottjával marad, hogy tudja egyáltalán nem működik a kapcsolat, vagy nem boldog benne. Nagyon függnek másoktól, ezért nem tudnak elszakadni a rossz emberektől sem. Csak a drasztikus helyzetek után látja meg, hogy a kapcsolat valóban nem működik, de szíve mélyén még mindig reménykedik, hogy egy isteni sugallat meghozza azt a változást a partnerében, amire mindig is vágyott, de ez igazából sosem jön el. Többnyire ő az, akit dobnak, nem pedig fordítva.

2, Szűz

A Szűz jegyben született embereket a pedáns jellem, intelligencia és előrelátóság jellemez. Mivel könnyű őket manipulálni, ezért nagyon hamar beleszeretnek azokba az emberekbe, akikbe nem kellene. Természetesen ki is használják őket, mivel rendkívül hűséges típusok, akik vágyakoznak a szeretetre és a törődésre. Ha csak egy kis esélyt is látnak arra, hogy megkaphatják a szeretet egy morzsáját, bármit képesek megtenni. A rosszfiúk képesek megérezni az ő aurájukban a potenciális áldozatot ezért gyorsan lecsapnak rájuk, mint gyöngytyúk a langyos takonyra. Ők sokkal többet tesznek bele egy kapcsolatba, mint a fiúk, ezért is mondják, hogy ők nem méltók egy Szűz szerelmére.

3, Bak

A Bak is majdnem olyan habitusú jegy, mint a fent említett kettő másik. Igazán szenvedélyes, romantikus és odaadó egy kapcsolatban, amit elvár a másik féltől is. Csak abban az esetben ugrik fejest kapcsolatba, ha az illető megütötte mind érzelmileg, mind külsőleg a mércét. Mivel könnyedén szerelembe esnek ezért ez hamar megtörténik, azonban nem tudják kiszűrni a jó és a rossz alakokat. Naivak, ezért ha egy férfi azt mondja nekik, hogy szereti őket akkor kész, vége, örökre elkötelezte magát. Ha a kapcsolatban már nem látja azt, amit az első pár hónapban, akkor bepánikol, mert nem érti, hogy miért változott meg az illető. Csak akkor veszi észre, hogy átejtette őt, mikor a pasi magasról tesz már rá.

Te köztük voltál?

betöltés...