5 kevésbé ismert dolog, ami intimebb akármi másnál.

Igazság szerint bárki léphet intim kapcsolatra egy másik személlyel anélkül, hogy bármit is érezne iránta. Ez egy ideig persze szép és jó, de lassan az ember felismeri, hogy ez így nagyon üres. Egy kapcsolatot az egymás iránt érzett mély érzelmek töltenek meg, a szerelem,a  törődés, odaadás, kedvesség, türelem, szokásokkal való megbarátkozás és még sorolhatnánk azt, ami teljessé teszik. Nyilván fontos a fizikai együttlét is, de az nem minden a fent említett dolgoknak, és a koitusznak is tökéletes összhangban kell lennie, ha valaki kiegyensúlyozott, és bensőséges kapcsolatot szeretne a másikkal kialakítani. Ha eddig te is azt gondoltad, hogy csak a szerelmeskedés az, ami fontos egy párkapcsolatban, akkor nagyon tévedsz. Mai cikkünkben összeszedtük azokat a dolgokat, melyek szerves részeit képezik egy igazi, szerelemmel fűtött kapcsolatnak. Ezekkel sokkal, de sokkal különlegesebb lesz az egész, és utána már szinte nem is fogsz másra vágyni csak ezekre.

1,  Szerelmes levél írás.

Bizony vannak időszakok, mikor nem tudjuk magunkat szavakkal kifejezni, és ilyenkor jó, ha le tudjuk írni azokat az érzelmeket és érzéseket, amik bennünk vannak. Egy szépen megfogalmazott szerelmes levél, nemcsak, hogy romantikus de rendkívül őszinte is. Egy lányt, de akár még egy fiú szívét is kenyérre lehet kenni azután, hogy elolvasta a gyengédséggel és szerelemmel túlfűtött sorokat.

2, Közös utazás.

Egy közösen eltöltött utazás, nyaralás, kirándulás nagyon sokat segíthet abban, hogy egy teljesen másik oldalról ismerjük meg a partnerünket. Lehetséges, hogy olyan személyiségjegyei is előjönnek, amiről eddig fogalmunk sem volt. Nyilván egy ilyen esemény össze is tud hozni, de szét is tud szakítani párokat. Az utazás után meg fogjátok látni, hogy kinek mire van szüksége a kapcsolaton belül.

3, Egészségben és betegségben is vigyázni egymásra.

Nem számít mennyire hangzik közhelynek az, hogy kitartasz a másik mellett egészségben-betegségben, míg a halál el nem választ, ha egyszer tényleg így működnek a dolgok a kapcsolatban. Nincs is annál jobb, mint mikor a szerelmed gondoskodik rólad, mikor gyenge vagy, türelmes hozzád és fogja a kezed, ha szükséges. Ha pedig mindezt akkor is megteszi, mikor makk egészséges vagy, akkor az még jobban össze tudja kovácsolni a köztetek lévő köteléket.

4, Megnyugtató, pihentető ölelkezés.

Nem kell semmilyen intim dolognak történnie ahhoz, hogy valaki ellazuljon kedvese karjaiban, hiszen ilyenkor úgy érezzük, mintha semmi rossz nem történne velünk, mert az ő oltalmazó karjai megvédenek bennünket. Egy ilyen jellegű ölelés, sokkal több érzelmet és kötődést foglal magába, mint bármilyen fizikai együttlét.

5, Nem kell semmit tenni és nem kell semmit mondani ahhoz, hogy megértsétek egymást.

A legbensőségesebb kapcsolat az, ahol egyetlen szót sem kell kiejtened a szádon ahhoz, hogy a másik feled tökéletesen megértsen. Ha már elég régóta együtt vagytok, akkor akaratlanul is kialakul köztetek egy olyan kapocs, amiben nincs szükség szavakra csak pillantásokra. Általában az ilyen kapcsolatok tartanak a sírig, ám ebben is csak nagyon keveseknek lehet része.

Ti milyen kapcsolatban álltok a pároddal?

betöltés...