10 híresség, aki nem fél megmutatni szépséghibáit

A nők általában elégedetlenek magukkal, vagy legalábbis kevés olyat ismerünk, aki teljesen mértékben összhangban van önmagával. Köszönhető ez talán annak is, hogy az újságok címlapján mindig tökéletes mosolyú és alakú nők vannak, akik leginkább a kinézetüket a különböző fotó szerkesztőknek köszönhetik. Azonban sok sztár ezt megelégelve hadat üzent a Photoshop-nak és egyre többen ragaszkodnak a retusmentes címlaphoz, ami egyre több nő elveszett önbizalmát adja vissza. A különböző közösségi oldalakon pedig egyre többen raknak fel olyan képet, amin nincs smink, sem szűrő, ami pedig egyre népszerűbb a felhasználók között.

1.Emilia Clark

A Trónok harcából megismert színésznő bátran vállalja sűrű és bozontos szemöldökét. Szerencsére, manapság már nem divat a cérnavékonyra szedett szemöldök, helyette a természetes vonalú és sűrűségű vette át a szerepet a női arcon. A színésznő nyilatkozta, hogy egyszer próbálták már kiszedni neki, de kikérte édesanyja tanácsát, aki ellenezte. A színésznő így nem hagyta, hogy igazítsanak rajta, és milyen jól is tette.

2. Kate Bosworth

Régebben még szégyellte az elálló füleit, és általában kiengedett hajjal próbálta takargatni, majd egyik reggel belenézett a tükörbe és úgy döntött nem fogja többé rejtegetni azt, amivel megáldotta a természet. Egyre több hivatalos rendezvényen jelenik meg összefogott hajjal, és most már rendkívül büszke erre a kis szépséghibára.

3. Georgia May Jagger

Mick Jagger zenész lánya sokáig aggódott a fogai miatt, mivel egy kisebb rés van a kettő között. A modellszakmában ez egyébként kifejezetten előnyös, mivel nem mindennapi. Azonban úgy döntött, hogy nem fog fogszabályzót hordani, mivel ő ettől érzi magát egyedinek és különlegesnek.

4. Kate Moss

Karrierje kezdetén nagyon sok aggálya volt a testével kapcsolatban, mivel kicsinek érezte kebleit. Azonban idővel megtanulta elfogadni és szeretni önmagát. A 90-es évek egyik meghatározó modellje volt, aki bár nem volt az a tipikus szépség, mégis meghódította a világ kifutóit. A modell egyébként elmondta, hogy már látja a kis mell előnyét, mivel bármilyen ruhát fel tud venni, és nem kell azon aggódnia, hogy rá jön avagy sem.

5. Jennifer Lopez

Az énekesnő sosem volt az a vékony alkat. Amikor a csontváz vékonyság volt a divat, ő akkor is hangsúlyozta kerek csípőjét, ami szép lassan bevonult a köztudatba, és mára pedig már nők milliói szeretnének olyan alakot, mint az övé. Ezt a testrészét egyébként 27 millió dollárra biztosította be.

6. Evan Handler

Abszolút nem rendelkezik azokkal a stílusjegyekkel, mint a legtöbb hollywood-i férfi színész, mégis meghódította a világot. Szerepelt többek között a Szex és New York című sorozatban, ahol karaktere egyből belopta magát a női szívekbe. És ehhez még csak különösebb izomzat, kócos haj és borosta sem kellett.

7. Cindy Crawford

Bár nehéz elhinni, de a karrierje elején a mára már védjegyének számító anyajegye akadályozta több munkában is. Többen javasolták neki a levételét, amin el is gondolkozott, hogy munkát kapjon. Édesanyja pedig ellenezte, mondván a heg jobban fog látszódni. Igaza lett. Azóta pedig jól tudjuk, hogy milyen csodás karriert futott be a modell.

8.Sandra Bullock

A csodás színésznő karrierje sem indult zökkenőmentesen, mivel rengetegen bírálták karakteres orra és álla miatt. Többször megingott, és úgy gondolta, kés alá kellene feküdnie, de végül nem tette. Megbékélt önmagával, és talán ez vezethetett oda is, hogy megtalálták szép sorban a nagy szerepek.

9. Hilary Swank

A színésznőnek abszolút nincsenek bájos vonásai, ám ez nem tántorította el abban, hogy meghódítsa a filmipart. Talán a vonásainak köszönhető, talán nem, de eléggé jelentős és fontos szerepeket kap meg, amiket kitűnően el is játszik.

10.Tilda Swinton

Nem az a tipikus szépség, mégis különleges arcával beírta magát Hollywood történelmébe. A skót, nemesi felmenőkkel rendelkező színésznő tudta, hogy nem igazán lehet őt a bájos szóval jellemezni, mégsem adta fel álmát, hogy színésznő lehessen.

betöltés...