A világ legszebb nagymamája megmutatta, hogy néz ki 63 évesen fürdőruhában.

Minden nő szeretné azt érezni, hogy ő a legtökéletesebb, legszebb testű, legszebb arcú ember, aki után a pasik csorgatják a nyálukat. Nyilván ezt abból kifolyólag is szeretné, hogy tisztában legyen azzal, még mindig kapós az erősebbik nem képviselői körében. A legtöbb férfi szinte csak a modell testű nőkért vonzódik, akik olyan nádszál vékonyak, hogy az első szél elfújja őket. A divatvilág annak idején ugyanezeket a hölgyeket részesítette előnyben, és amint betöltötték a 30. életévüket, már menesztették is őket, mondván kiöregedtek a szakmából. Tény, hogy már nem ilyen szigorúak, hiszen ma már molettebb, plus size testalkatúakat is alkalmaznak, sőt mi több 60 fölöttieket is. Biztos láttatok már kigyúrt testalkatú, őszülő 50-60-as éveiben járó férfiakat, akikért döglenek a csajok. Nos, meg kell jegyeznünk, hogy nemcsak idősödő palikat, hanem nőket is.

Az egyik leghíresebb 60 feletti modell hölgy Yasmina Rossi, aki olyan elképesztő formában van, hogy nagyon sokan irigykednek rá. A jelenleg 63 éves nő még mindig aktívan tevékenykedik a divatvilágban, több divatbemutatóra és fotózásra is hívják, sőt rengeteg márka verseng egymással a kegyeiért.

Yasmina koréhoz képest sokkal-sokkal fiatalabban néz ki. Olykor megszégyeníti a fiatal modelleket is. A legelképesztőbb, hogy soha nem feküdt kés alá ahhoz, hogy úgy nézzen ki ahogy, és erre hihetetlenül büszke. Yasmina elmesélte az egész világnak, hogy az ő módszerei bárki számára elérhetők, vagyis semmilyen orvosi beavatkozásra nincs szükség ahhoz, hogy más is olyan gyönyörű legyen, mint ő.

Évek óta egészséges ételeket eszik. Yasmina soha nem eszik olyan ételt, ami negatívan befolyásolhatná testét és szervezetét. Szóval hanyagolja a lisztet, a gyorsételeket, édességet, zsíros dolgokat. Étrendjei alapját a zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok, hal és az alacsony zsírtartalmú tejtermékek képezik. A legtöbb ételt vagy párolja vagy süti.

A rendszeres testmozgás miatt Yasmina alakja hihetetlenül feszes és rugalmas. Úgy vallja, hogy az egészséges táplálkozás nem elegendő, ezért heti szinten sportol, hogy fitten tartsa magát. A modell jógázik, úszik, lovagol, és kocog is.

Yasmina szépségének egyik legfontosabb kelléke a pozitív és optimista gondolkodás. Egyszerűen nem hagyja, hogy depresszióba essen, vagy, hogy elrontsa bárki is a kedvét. A modellkedés mellett életmód tanácsadással is foglalkozik, amivel egyre több és több embert inspirál. A munkája mellett imád utazni és a családjával együtt lenni.

A 63 éves modell nagyinak nagyon fontos bőre szépsége és egészsége. Szerencsére nincs szüksége semmilyen plasztikai műtétre, beavatkozásra ahhoz, hogy szikrázóan ragyogó külseje legyen. Yasmina elmondta, hogy mindennap olívaolajjal keni a bőrét és a haját, ettől olyan szépek. Azt is hozzátette, hogy fontos a folyadékbevitel, így naponta 2-3 liter vizet elfogyaszt, ami alapjáraton is jót tesz a testnek no meg a bőrnek.

Elhoztunk még pár képet a legidősebb és legszebb nagyi modellről, hogy lássátok milyen szép még így is, hogy leélte élete java részét.

Ha jól megnézitek, a homlokán szinte nyoma sincs a ráncoknak, ám a szeme alatt illetve a szája mellett látszik, viszont ez még vonzóbbá teszi őt.

Ekkora mosollyal áll mindig kamera elé, hisz élvezi az élet minden egyes percét.

Sugárzó tekintete van, amivel bármelyik férfit képes lenne levenni a lábáról.

Szó szerint sehol nincs rajta fölösleg. Ő lenne a legtökéletesebb nő a világon?

Ti mit gondoltok róla?

betöltés...