8 bizonyíték arra, hogy minden országnak megvan a maga szépségideálja

Minden országnak meg vannak a maga szépségideáljai. Van, ahol a visszafogottság, van ahol az a trend, hogy bizonyos dolgokat kihangsúlyozzunk a sminkkel. De egy valami biztos, attól eltekintve, hogy mely országból származnak a hölgyek, mindegyik gyönyörű.

  1. Japán

Japánban a természetesség a fontos, azonban a szem alatti karikákat ők is szívesen tüntetik el. Nagyon minimális sminket használnak.

2. USA

Az amerikaiak meghatározóak a szépségiparban. Nagyon sok sminket használnak : alapozó, arckontúr, műszempilla, hatalmasra rajzolt ajkak. Szép-szép, de mennyire természetes?

3. India

A nagyon élénk színek a dominánsak, és rendkívül odafigyelnek a szemöldök formázásra. Ezenkívül persze az ékszereket is szívesen használják.

4. Dél-Korea

A lányok a “mostkeltemfel” stílust részesítik előnyben. A férfiak imádják, mert nagyon természetes összhatást kelt. A kócos haj és alig smink bombázóvá teszi őket.

5. Anglia

Angliában a dús szemöldök a nyerő, és a nagyon minimális smink. Minél természetesebb, annál jobb. Ezt szeretik egy nagyon halvány rúzzsal kombinálni.

6. Svédország

A svédeknél majdnem mindenki szinte kék szemű és szőke hajú. Nagyon szeretik a füstös szemeket és a matt ajkakat. Ez az ellentét varázsolja őket gyönyörűvé.

7. Közel-Kelet

Nagyon szeretik hangsúlyozni a szemeiket és előszeretettel használnak tusvonalat. A szemöldökükre is külön figyelmet fordítanak, hogy az minél tökéletesebb legyen.

8. Írország

Az írek eléggé fehérek, és hamar leégnek. Így azért, hogy kicsit feldobják sápadtságukat, bronzosítót használnak. És persze, előszeretettel használnak naptejet egész évben – példát vehetnénk róluk.

betöltés...