Barátai kigúnyolták, mert teltebb lánnyal kezdett randizni: Nem veszed észre mekkora hozzád képest?

A mai világban nem könnyű nőnek lenni, hiszen nem a belső, hanem a külső alapján ítélik meg az emberek. Amikor ránéznek már egyből körvonalazódik az adott fél szemében a vélemény vele kapcsolatban, holott még meg sem tudott szólalni. A legtöbb ember első benyomásra ítélkezik, így a kicsit testesebb lányok már el vannak kaszálva. Hogy miért? Mert a mai világban lenézik azokat, akiken van némi felesleg és erre a siralmas helyzetre csak még egy lapáttal rátesznek az Instagram celebek, akik azt mutatják ők mennyire tökéletesek. Nem véletlenül van annyi testképzavaros, önbizalomhiányos nő a földön. A gyengébbik nem képviselői nagyon érzékenyek erre a témára, hiszen van, aki egyáltalán nem tehet arról, hogy úgy néz ki, ahogy.

Sok ember a szíve mélyén úgy gondolja, hogy a testesebb lányok nem valók izmos, vagy szálkás testalkatú férfihoz. A legnagyobb kérdés, hogy ezt miből gondolják? Hova van kőbe vésve, hogy egy molett nőbe nem szerethet bele egy szikár testű férfi? Elmondom… sehova!

Cikkünk főszereplője Robbie Tripp vállalkozó, akit elég sokan ismernek az Egyesült Államokban. Több előadást tartott már, és számtalan cikkben kifejtette véleményét a témával kapcsolatban. Óriási visszhangot okozott egy posztja, amit Instagramon osztott meg.

Robbie elmesélte, hogy őt tinédzser korában számtalan alkalommal cukkolták a társai, mert neki mindig a teltebb, alacsonyabb testalkatú lányok tetszettek, akikről a legtöbb korabeli társának az volt a véleménye, hogy kövér. Egy idő után engedett az ördög csábításának és megpróbált alkalmazkodni a mai társadalmi “elvárásokhoz” miszerint egy vékony testalkatú fiúnak, vékony testalkatú lánnyal kell járnia. Robbie próbálkozott-próbálkozott, de nem találta meg a boldogságot, mert mindig hiányolt valamit a kapcsolatokból.

Később rájött, hogy ő imádja, ha egy lánynak van csípője, szép kerek hátsója, pocakja… stb. Őt egyáltalán nem érdekli, ha kiszemeltjének nincs modell testalkata és nem fog magazin címlapjára kerülni, mivel sokkal fontosabb helyet tartogat neki a szívében.

Miután tudta, hogy milyen nőre is vágyik az életében, rá is talált a boldogságra Sarah képében. Egyszerűn oda meg vissza volt telt alakjáért, állandóan dicsérte. A kapcsolatuk olyan bomba biztos lábakon állt, annak ellenére, hogy haverjai egyáltalán nem értettek vele egyet, hogy végül Robbie feleségül vette Saraht.

Robbie minden férfitársának azt üzeni, hogy mielőtt letennék a voksukat egy nő mellett, gondolják át, hogy az a nő tényleg az, akire vágynak, vagy csak követik azt a példát, amit a társadalom rájuk erőltet. Szerinte egy igazi, ízig-vérig nőt nem lehet összehasonlítani a filmekben látható színésznőkkel, mert ők is csak a filmipar normáinak próbálnak megfelelni. Ha nem tennék, akkor ők sem kapnának szerepeket.

A hölgyeknek pedig azt tanácsolta, ne higgyék, hogy csak azzal nyerhetik el egy férfi szerelmét, ha behódolnak a társadalmi mintáknak. Úgy gondolja és tapasztalja is, hogy minden nőnek megvan a maga párja, aki úgy fogja szeretni őt, ahogy van. Mindegy, hogy magas, alacsony, pufi vagy sovány, kis vagy telt idomú.

Minden nőnek azt kívánja, hogy találja meg azt az embert, aki úgy szereti őt, hogy ő szereti Saraht.

Egyetértetek a férfi szavaival?

betöltés...