5 hiba, ami minden embert vonzóvá tesz

Mindenki ismeri azt a mondást, hogy az emberek tévednek és csak az hibázik, aki dolgozik. Nos, ebben van igazság. Egyes tanulmányok szerint pont a tökéletelenség teszi tökéletessé és vonzóvá az embereket. Kutatók szerint a hibákkal való együttélés az egyik legjobb módszer arra, hogy mások megkedveljenek és bekerülj a belső körükbe. A mai cikkünkben elhoztunk 5 hibát, ami mind a tanulmányok és mind a kutatók szerint vonzóvá teszi az embereket.

Te tudod mik a hibáid?

1, Megszállottság dolgok iránt

Jó, ha az ember a dolgok iránt tiszta szívből tud rajongani, viszont ez mind az egészségre mind a kapcsolatra nézve problémát jelenthet. A megszállott személyek tudják, hogyha valami mellett letették a voksukat onnan nem tágítanak. Minden eszközzel kapaszkodnak gondolataikba és nem érdekli őket, ha az egész világ ellenük van. Ez egyrészről vonzó is tud lenni de másrészről pedig óriási átok.

2, Túl sok személyes jellegű információ megosztása.

Gondot jelenthet, ha túl sok emberrel, túl sok személyes jellegű információt osztasz meg. Ha viszont új párkapcsolatba kezdesz, vagy mindenképpen szeretnél új embereket megismerni akkor nem baj ha mondasz pár érdekességet és infót magadról, de nem kell teljesen kitárulkozni. Egy elmélet szerint az intimitás fejlesztése érdekében csak csepegtetni szabad az új infókat a másik félnek. Eleinte kiszolgáltatottan érezheted magad, de ez elősegíti a kapcsolat fejlődését.

3, Függsz attól, hogy mások támogatnak-e

Jó ha az embernek vannak barátai, de fontos, hogy legyen melletted egy olyan valaki, aki felvidít és támogat a legrosszabb napjaidon is. Az emberek általában nem kérnek segítséget, mert attól tartanak, hogy ezzel gyengének tűnnek mások szemében, pedig valójában ez az erő jele. Ne gondold, hogy akitől segítséget kérsz mindent megtesz neked, viszont a szükséges támogatást megadja.

4, Pletykálkodás.

Szinte mindenki utálja a pletykákat, mert vannak bizonyos pletykák, amik károsak lehetnek. Tanulmányok szerint ez nem igaz, sőt épp ellenkezőleg. Egyes típusú pletykák hajlamosak megmenteni az embereket a káros dolgoktól, veszélyes helyzetektől, gonosz emberektől. A pletykálás kicsinyesnek tűnhet, de hasznos lehet, ha biztonságban akarod tartani a potenciális áldozatokat.

5, Olyan módon állsz ki magadért, amit mások már durvának tartanak.

Vannak időszakok, mikor az emberek a hátuk közepére nem kívánják a társaikat, nincs kedvük munkába menni, nem akarnak azon a helyen élni, ahol jelenleg élnek… és a többi. A probléma nem a pénzzel, hanem az idővel van. Az idő az, amit soha nem kapsz vissza, így ha valamivel nem vagy elégedett, akkor igenis tegyél érte. Légy önző és könyörtelen ha valaki nem méltó arra, hogy megoszd vele az időd és az energiád.

Ember vagy nem lehetsz tökéletes, de így is légy büszke magadra, mert ezekkel a hibákkal is ugyanolyan vonzó lehetsz, sőt vonzóbb lehetsz, mint bárki más.

Egyetértesz?

betöltés...