Íme 13 híresség édesanyja, akiket eddig még nem volt szerencsénk látni

A sztárok nap, mint nap a kamerák és a paparazzók előtt élik az életüket, ezért olyan furcsa, hogy a családjukról például édesanyjukról, édesapjukról vagy a testvéreikről nem tudunk semmit, holott nem gondolnánk, hogy nem látogatják meg őket. A szülők nagy hatást gyakorolhatnak gyerekeikre, és nincs ez másképp a hírességnél sem. Nem egy olyan színésznő vagy modell van, akit édesanyja szegény körülmények között, egyedül nevelt fel. Mostani posztunkban elhoztunk néhány sztárt, akiknek bemutatjuk az édesanyját. Megismerhetitek, Victoria Beckham, Kate Moss, és Emma Watson anyukáját is.

1, Vania Nonnenmacher, Gisele Bündchen édesanyja

Vania Nonnenmacher, lányának a brazil szupermodellnek nemcsak a német gyökereket adta tovább, hanem a szépséget is. Gisele épp úgy néz ki, mint édesanyja fiatalon. Vania egy bankban dolgozott, de most már nyugdíjasként éli életét.

Gisele mellett Vanianak még 5 lánya van. Mindegyik lány a híres nővér nyomdokába lépett vagyis modellé váltak, de egyik sem ért el olyan sikereket mint Gisele.

2, Jennifer Sue Crawford-Mollaf, Cindy Crawford édesanyja

A képen Jennifer Sue, Cindy lányával és Kaia unokájával látható.

Jennifer Sue Crawford-Mollough, szakmája szerint ápolónő. Cindy-n kívül még két gyönyörű lánya van Chris és Daniel.

3, Linda Rosina Shepherd, Kate Moss édesanyja

Amikor Kate 13 éves volt, szülei elváltak. Linda Rosina egy bárban dolgozott pincérnőként, és két gyermeket nevelt. Katenek nehéz volt a fiatalkora, édesanyját pedig sok mindenben kellett segítenie. A későbbi szupermodell jegyeket árusított látnivalókra és karneválokra, valamint játékboltban is dolgozott.

4, Olga Shaykhlislamova, Irina Shayk édesanyja

Olga Shaykhlislamova zenetanárként dolgozott. Irina édesapja 2000-ben hunyt el, mikor még csak 14 éves volt. Édesanyjának két munkát kellett vállalnia, hogy magát és két lányát el tudja tartani és ételt tudjon tenni az asztalra.

Irina nagyanyja, a harmadik ukrán fronton szolgált a hírszerzésnél.

5, Therese Kerr, Miranda Kerr édesanyja

Miranda és Therese Kerr nagyon hasonlítanak egymásra, de nemcsak megjelenésük miatt, hanem a bio kozmetikumokhoz való hozzáállásuk és az egészséges életmód miatt is. Therese megbízható támogatás és erőforrás volt Miranda számára. Ő volt az, aki segítette a Kora Organics kozmetikai márkát beindítani. Jelenleg Therese már nem foglalkozik annyit lánya ügyeivel, mint régen, hagyja kiteljesedni ebben a világban.

6, Melanie Sloan, Scarlett Johansson édesanyja

Melanie Sloan és Karsten Johansson, vagyis Scarlett szülei akkor váltak el, mikor a színésznő még gyerek volt. A válás nagyban befolyásolta Scarlett életét. Sokan nem tudják, de a színésznőnek van egy ikertestvére, Hunter, és még három testvére Christian, Vanessa és Adrian.

7, Elaine Lively, Blake Lively édesanyja

Blake édesanyja és édesapja is színész volt így nem csoda, hogy ő is e szakma felé orientálódott. Blake-nek még négy testvére van és ő a család legfiatalabb tagja.

8, Maria Da Graca Lima, Adriana Lima édesanyja

Maria de Graca Lima szakmája szerint szociális munkás. Adriana mindig is megkapta az anyai támogatást tőle, és segített neki az életben bármiről is volt szó. Maria egyedül nevelte lányát, miután a modell édesapja elhagyta a családot, ekkor Adriana csak 6 hónapos volt.

9, Jacqueline Adams, Victoria Beckham édesanyja

Jacqueline Adams régen fodrászként, majd egy biztosítótársaság alkalmazottjaként dolgozott, később viszont victoria édesapjával együtt saját vállalkozásba kezdtek. Ez lehetővé tette az Adams házaspár számára, hogy kényelmes életszínvonalat biztosítsanak három gyermekük számára.

10, Dianna Hart, Demi Lovato anyja

Dianna Hart ír és olasz génjeit adta tovább lányának, Deminek. Az énekesnő anyja, is énekelt régen, méghozzá country zenéket. Látszik, hogy az alma nem esik messze a fájától.

11, Jacqueline Luesby, Emma Watson édesanyja

Annak ellenére, hogy Emma Watson Párizsban született, szülei brit származásúak. Akárcsak a színésznő apja, Emma anyja is ügyvéd. Amikor a Harry Potter filmek sztárja öt éves volt, Jacqueline elvált a férjétől és egyedül kezdte nevelni két gyermekét.

12, Judith Ann Berry, Halle Berry édesanyja

Igen, ez a szőke hajú és kék szemű nő valóban Hally Berry édesanyja. Judith Ann Berry ápolónőként dolgozott egy pszichiátriai klinikán, majd feleségül ment az egyik afro-amerikai kollégájához. Amikor Halle 4 éves volt, szülei úgy döntöttek elválnak, és a nő egyedül nevelte két gyermekét.

Ti láttátok már őket?

betöltés...